ZVEZDIN SEKRETAR ZEČEVIĆ: Džaja ima svoj prag tolerancije! Ostaje predsednik

Sekretar "crveno-belih" negirao tuču na "Marakani" i objasnio da je Džaja od krvi i mesa i da ima svoj prag tolerancije...

  • 2

Na "Marakani" samo dan posle nemilih scena i tuče koja je navodno izbila između Dragana Džajića i Nebojše Čovića je živo. Pred novinare u četvrtak prvi je smogao snage da izađe generalni sekretar Miodrag Zečević, oko kojeg je navodno i izbila svađa dvojice Zvezdinih funckionera.

- Nije bilo fizičkog obračuna - direktno je rekao Zečević, inače Džajićev šurak, predstavnicima medija u Ljutice Bogdana!

- Ja nisam bio prisutan, ali sam čuo da je bilo povišenih tonova i glasova. To sam čuo iz moje kancelarije i kada sam otišao da proverim, video sam Čovića, Džajića i Stojadinovića da su bili uznemireni?!

Novinare je zanimalo posle svega što se pojavilo u javnosti da li je Zečević, s obzirom na to da dugo poznaje Džajića, video Zvezdinu legendu nekada tako iznerviranog?

- Znam ga od 15. godine, a sad mi je 55! Preživeli smo jako teške trenutke i zna se da ako pređete njegovu granicu strpljenja, da je i on čovek od krvi i mesa.

Svađa Zečevića i Čovića koja je navodno bila uzrok za "tuču", takođe, nije postojala.

- Pričali smo oko nekih 500 evra koji se nisu slagali u računima! Ja sam rekao da nisam raspoložen za svađu i otišao sam u kancelariju da rešim stvari oko transfera Nikole Petkovića. Kasnije se sve ono izdešavalo - rekao je Zečević.

Za sada nije poznato da li će Džajić i Čović doći danas na "Marakanu", ali je izvesno da neće biti nikakvog Odbora za hitna pitanja, već će klub regularno odražati sastanak u ponedeljak.

NEMA VANREDNE SEDNICE, NIŠTA SE BITNO NIJE DESILO

Jedan od potpredsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Kokeza rekao je da neće biti najavljene sednice Odbora za hitna pitanja, jer uprkos incidentu između predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića ne postoji problem u klubu.

- Imali smo konsultacije oko poslednjih dešavanja i nećemo imati nikakve hitne sastanke. Imaćemo redovnu sednica Upravnog odbora u ponedeljak, klub funkcioniše najnormalnije i sve ide po redovnoj proceduri - rekao je Kokeza novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Dotakao se i medija za koje je rekao da nisu u pravu kada tvrde da je došlo do fizičkog obračuna između Džajića i Čovića.

- Do fizičkog sukoba nije došlo, iako je bilo polemike i rasprave. Normalno je da kada postoji radna atmosfera ima i različitih mišljenja. Klub je živi organizam - posle toga je naveo da je nepotrebno pričati o Džajićevom odlasku.

- Razgovarali smo i sa Džajićem i Čovićem, očekujem da oni u narednom periodu dolaze normalno na stadion. Jedini naš predsednik je Dragan Džajić i glupo je pričati o tome - zaključio je Kokeza stvar o "odlasku" novag starog predsednika

Zvezdin potpredsednik je demantovao da je bilo sastanka Džajića i Čovića posle jučerašnjeg "događaja".

- Koliko je znam Džajić i Čović se nisu sastali. Ne vidim razlog zašto Čović i Džajić ne bi nastavili posao koji su započeli. Ne mislim da se desilo nešto bitno. Zvezda normalno funkcioniše, klub jeste u teškoj situaciji, ali nalazimo se na dobrom putu - zaključio je on.

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    24. januar 2013 | 13:22

    DO KRAJA DANA CE ,KAKO JE KRENULO DA IZDAJU SAOPSTENJE DA SE JUCE NISU NI VIDELI I POKAZACE PASOSE NEKIH DALEKIH ZEMALJA DA TO I DOKAZU.KADA SI MOCAN I POD ZASTITOM MOCNOG SVE MOZE I SVE JE DOZVOLJENO.USRBIJI SVE POJEDE MACA.

  • TDI

    24. januar 2013 | 13:38

    Samo još i Čanka da dovedu i eto elite na okupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA