ZVEZDA: Asamoa ima probleme sa srcem!

Detaljne analize kojima je podvrgnut napadač Crvene zvezde donele su loše vesti: Asamoa najverovatnije ima zapaljenje srčanog mišića - miokarditis

  • 0

Još jedna loša vest stigla je u klub iz Ljutice Bogdana. Crvena zvezda ostaće bez Natanijela Asamoe do daljnjeg, pošto je tamnoputom napadaču dijagnostikovan miokarditis, odnosno zapaljenje srčanog mišića.

 

Asamoa je imao razne probleme još od kraja prošle sezone, a ove nedelje mu je stavljen holter za celodnevno praćenje rada srca − rezultati su upućivali na to da je rad srčanog mišića (miokarda) otežan.

 

Razlog može da bude virus (koksaki, hepatitis B i C, herpes, HIV...), bakterija (hlamidija, mikroplazma, streptokoke, sifilis...) ili prisustvo gljive (kandida...). Događa se, međutim, da do zapaljenja srčanog mišića dođe i zbog nepoznatog uzroka.

 

Ispitivanjem na VMA i KC "Bežanijska kosa" biće nastavljena narednih dana, ali je sigurno da tokom perioda lečenja mirovanje imperativ, kao i hrana bez dodatka soli.

 

Asamoa je rođen 22. februara 1990. godine u Akri, a u Crvenu zvezdu je došao prošle zime. Kod Roberta Prosinečkog se nije naigrao, tj. odigrao je samo jednu utakmicu u sezoni 2011/12, ali je dolaskom Aleksandra Jankovića sve češće boravio na terenu i na deset nastupa prošle jeseni postigao je jedan gol i zabeležio tri asistencije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA