Počela izgradnje prve srpske atletske dvorane!

Na prostoru Vojne akademije u Beogradu, posle mnogo peripetija, konačno krenula prva faza izgradnje hale, a očekuje se da svi radovi budu završeni do 7. decembra

  • 0

Srbija će posle mnogo peripetija konačno dobiti prvu atletsku dvoranu, u petak 25. januara, počeli su radovi na prostoru Vojne akademije, gde će se naći dragoceni objekat.

Iako su se građevinske mašine još u oktobru našle na mestu izgradnje, radovi su tek sada počeli. Prva faza gradnje trebalo bi da traje 120 dana, a očekuje se da će se radovi odvijati praktično celodnevno. "Morava" iz Kruševca i "Telekomunukacije" iz Blaca su firme kojima je ukazano poverenje da podignu objekat od strateškog značaja za srpsku atletiku i vojni sport.

U isto vreme projektno-menadžerski tim sastavljen od ljudi iz Ministarstva odbrane, Ministarstva omladine i sporta i Atletskog saveza Srbije, pokrenuće javne nabavke za izvođače druge faze radova. Tako neće doći do vremenske praznine između ovih radova, pa bi sve trebalo da bude gotovo do 7. decembra, kako je još ranije najavljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA