OPET PORAZ PARTIZANA: Tri komada od Pohang Stilersa!

Tim iz Južne Koreje u Turskoj lagano pobedio "crno-bele", koji su vezali tri neuspeha na pripremama

  • 1

ŠAMPION BEZ POBEDE U 2013! Partizan je u tri dana na pripremama u Turskoj isto toliko puta poražen. Pohang Stilersi, klub iz Južne Koreje, uradio je ono što i Cirih, odnosno ukrajinski drugoligaš Sevastopolj, u prethodna dva dana.

"Crno-beli" su u ponedeljak samo poveli (strelac Marko Šćepović), a do kraja susreta primili tri gola - 3:1 (2:1).

Trener Vladimir Vermezović posle neuspeha protiv Sevastopolja u nedelju je istakao da je i pored rezultatskog zaostatka zadovoljan, ali teško da će to ponoviti još jednom.

Korejci su bili vrlo opasni po gol Stojkovića, lako preokrenuli rezultat do poluvremena, a u nastavku najpre prepustili igru srpskom šampionu, kalkulisali, da bi zadali konačni udarac četiri minuta pre kraja.

Nepristojno ponašanje Miloša Jojića, koji se raspravljao sa sudijom tokom meča, koštalo ga je crvenog kartona u drugih 45 minuta, pa će Vladimir Vermezović imati dodatnog posla, koji je bio aktuelan tokom cele jesenje polusezone - problem sa ponašanjem mlađih fudbalera.

S obzirom na to da je meč prijateljskog karaktera, Partizan je imao pravo da uvede igrača koji će zameniti isključenog.

Ni Azijati se nisu pokazali kao primereni, meč su, takođe, završili sa jednim crvenim kartonom, zbog nesportskog starta na Nikolu Ninkovića, jednog od fudbalera standardnog člana azijske Lige šampiona.

PARTIZAN - POHANG STILERS 1:3 (1:2)

Strelci: Šćepović 6, Park Sungho 42, Goo Mojul 46, Čo Čanho 86.

Crveni karton: Jojić 53, Go Mojul 79.

Partizan: Stojković, Miljković, Lazevski (Aškovski od 46), Ivanov, Pauljević, Ilić, Smiljanić, Jojić (Pantić od 53), Leo (Andrija Živković od 63), Saša Marković (Ninković od 46), Šćepović (Mitrović od 63).

Nisu igrali: Živković, Stanković, Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tragac

    28. januar 2013 | 19:28

    "Napredujemo iz utakmice u utakmicu" ?? A sve ubedljiviji porazi, i sve slabiji protivnici za koje nisam ni čuo !!! Dokle laži više ?" JAKE PROTIVNIKE " hahahahahaaha, pravi P.F.C (Putujući Fudbalski Cirkus ), opet lažu sami sebe i navijače, a prava istina je ta da kad se izađe VAN SRBIJE, vi ste obična NULA bez Toleta, sudija i ostalih mešetarenja (ovi vaši protivnici ne znaju da u Srbiji mnogi timovi po naređenju se sklanjaju na terenu ) ! Bruka, ali istina uvek ispliva na videlo ! Neka boli istina , i treba...dosta je više političkih titula ! U Evropi ste od 45 utakmica u EL REKORDERI sa jednom pobedom !!!! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA