MAKSIMOVIĆ NE IDE U FULAM! Radna dozvola ga vratila u Beograd!

Nikola Maksimović neće igrati za londonski klub jer ima problema sa izdavanjem radne dozvole zbog malog broja minuta u reprezentaciji Srbije

  • 0

Obrni, okreni, Nikola Maksimović se vraća kući... Fulam će morati da pričeka.

Bilo je nekoliko puta u toku dana raznih informacija po medijima, a poslednja je bila da je Nikola Maksimović novi član Fulama. Od toga izgleda nema ništa jerje Užičanin imao problema sa dobijanjem radne dozvole.

U toku dana je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao da postoji mogućnost da će Nikola Maksimović ostati na "Marakani" do leta, ukoliko tako odluči uprava Apolona.

Igrači izvan šengenske zone u Engleskoj mogu da zaigraju samo ako imaju 75 odsto nastupa u reprezentaciji u prethodne dve godine, uz ogradu da izuzetni talenti mogu da dobiju dozvolu. Maksimović je za A selekciju nastupio 4 puta, a sa 21 godinom više ne spada u kategoriju talenata.

Napominjemo da je izraelski menadžer Pini Zahavi još u septembru prodao Maksimovića kiparskom Apolonu, a da za to nije znala ni Crvena zvezda. Od tada je defanzivac precrtan na Marakani i u potrezi je za novim klubom, pa je sreću je našao na Ostrvu.

Defanzivac se preselio u jednu od najjačih liga na svetu direktno iz Ljutice Bogdana, ali njegov dosadašnji klub može samo da mu poželi srećan put. S obzirom da je od septembra fudbaler kiparskog kluba za milion evra, Maksimovićev transfer u redove premijerligaša neće doneti ni dinar Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA