ZVEZDA MU PRESUDILA: UNIKS otpustio Petrovića!

Poraz od Crvene zvezde nekadašnjeg trenera FMP, Hemofarma i beogradskih "crveno-belih" koštao posla

  • 0

Posle poraza Uniksa u Beogradu njihov trener Aco Petrović je rekao "dobro je da smo sačuvali 19 poena viška iz Kazanja". Međutim, ova činjenica nije sačuvala našeg trenera na klupi ruskog tima.

Prema nezvaničnim informacijama, uprava kluba iz glavnog grada Tatarstana ekspresno je reagovala posle poraza od Crvene zvezde, otpustivši našeg stručnjaka.

Aco Petrović je u grad na obali Volge, drugi put u karijeri, došao prošle godine. U planu ekipe bio je plasman u Evroligu, ali je šokantan poraz u kvalifikacijama umnogome kumovao lošim partijama u svim takmičenjima u kojima Uniks igra. U Evrokupu imaju dve pobede i dva poraza, u VTB ligi su četvrti u A grupi, sa dva poraza više od Spartaka. Aco je u karijeri vodio FMP, Hemofarm, Crvenu zvezdu, Lokomotivu iz Rostova, Žalgiris i Azovmaš, dok je 2002. godine u Indijanopolisu sa reprezentacijom SCG osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA