TRANSFERČINA: Danko Kiković prešao iz Srpske lige u Porto!

Dosadašnji talentovani vezista Srema iz Jakova će prvo trenirati sa drugim timom i omladincima šampiona Portugala, a onda pokušati da se nametne Vitoru Pereiri u prvom timu

  • 0

Kada nešto sanjate kao mali, i kad počinjete da trenirate fudbal, tada vam svaka šansa da zaigrate za velike evropske timova izgleda kao neverovatna. E, a da i to može da se desi vidi se na primeru Danka Kikovića!

Dosadašnji vezista Srema iz Jakjova (Srpska BIP liga), 18-godišnji Danko, prešao je u slavni portugalski klub Porto!

Talentovani 18-godišnji vezista će u narednom periodu prvo trenirati sa drugim timom i omladinskim sastavom portugalskog šampiona, a zatim pokušati da se nametne Vitoru Pereiri u prvom timu.

U transferu ovog fudbalera veliki uticaj je imao menadžer Jovica Radonjić, koji ujedno brine i o karijerama Miralema Sulejmanija i Nemanje Tomića, piše "Sportski žurnal".

Sada već bivši igrač Jakova već je preneo prve utiske iz Portugala, koji su više nego pozitivni!

- Prvi utisci su odlični, lepo su me prihvatili. Narod je ljubazan, kulturan, uslovi za rad su savršeni. Ljudi iz Portoa su od novembra gledali nekoliko mojih utakmica i pozvali me da dođem. Oduševljen sam, za početak, sada je na meni da se nametnem - rekao je oduševljeni Kiković.

(Telegraf.rs / Foto: Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA