PREMIJER: Norič iščupao bod protiv Kvins Parka

Na "Loftus roudu" prvi meč 25. kola između Kvins Park Rendžersa i Noriča završen je bez golova. "Fenjaraši" imali veliku inicijativu i penal u 56. minutu, koji je promašio Adel Tarabt

  • 0

Kvins Park Rendžers i Norič odigrali su jednu sjajnu, čvrstu i vrlo uzbudljivu utakmicu na "Loftus roudu", ali je na semaforu na kraju ipak stajao najnepopularniji rezultat 0:0.

Prvi meč 25. kola Premijer lige možda je završen bez golova, ali je bilo mnogo uzbuđenja na obe strane, dok je glavni momenat meča zabeležen u 56. minutu, kada je golman Mar Ban zaradio žuti karton pošto je napravio penal. Najstrožu kaznu, kao i obično, za "policajce" je izveo Adel Tarabt, ali se Ban iskupio dobrom odbranom, i na kraju, kako se ispostavilo, i odlučujućom odbranom na meču, pošto je svom timu izborio jedan bod na gostovanju poslednjeplasiranoj ekipi engleskog prvenstva.

Za ekipu Harija Rednapa debitovali su i novajlije Samba i Džermejn Dženas, ali nisu uspeli da pomognu njegovoj ekipi da dođe tek do treće pobede ove sezone.

Kvins Park je ostao na poslednjem mestu sa tri boda manje od Redinga, Vigana i Aston Vile, dok Norič sada sa 28 bodova deli 12. poziciju sa Fulamom, koji od 18.30 sati u poslednjem meču dana dočekuje lidera Mančester junajted.

REZULTATI  25. kola:

subota:

KPR - Norič 0:0

Arsenal - Stouk 16.00h

Everton - Aston Vila

Njukasl - Čelsi

Reding - Sanderlend

Vest Hem - Svonsi

Vigan - Sautempton

Fulam - Mančester junajted 18.30h

nedelja:

VBA - Totenhem 14.30h

Mančester siti - Liverpul 17.00h

TABELA: Mančester J. 59, Mančester S. 52, Čelsi 46, Totenhem 42, Everton 41, Arsenal 38, Liverpul 35, Svonsi 34, VBA 34...

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA