RONALDO: Ne bih ja u Siti, ali nikad ne reci nikad

- Ne mogu tvrditi da je to nemoguće jer u fudbalu nemoguće ne postoji. Ali mogu reći da će biti veoma, veoma, veoma teško jer moje srce kuca za Junajted - rekao je Portugalac na spekulacije o njegovom "mogućem" prelasku u redove Junajtedovog gradskog rivala

  • 1

Kristijano Ronaldo pred meč njegovog sadašnjeg i bivšeg kluba naveo je javnost da se malo pozabavi njegovim izjavama o budućnosti samog Portugalca koja bi mogla da se preokrene i krene put Mančestera, samo ovaj put ne na "Old Traford"  već na "Gradski stadion".

Malo je klubova u Evropi koji bi mogli finansijski da isprate Ronaldove zahteve, a jedan od njih je Mančester siti, čiji je vlasnik Šeik Mensur bin Zajed iz Emirata, a poslednjih meseci mediji u Španiji spekulisali su o tome da će Ronaldo na kraju sezone da ode iz Reala. Ronaldo je svojim izjavama možda malo "zagolicao" svačiju maštu.

- Ne mogu tvrditi da je to nemoguće jer u fudbalu nemoguće ne postoji. Ali mogu reći da će biti veoma, veoma, veoma teško jer moje srce kuca za Junajted - rekao je Kristijano.

- Ne mogu da kažem da se nikada neću vratiti u Junajted, ali dobro mi je u Realu i želim tu da budem. Ostavimo za sada stvari tako, a videćemo šta mi je Bog spremio u budućnosti - dodao je Portugalac.

Portugalac je, takođe, demantovao i glasine da pred važne mečeve provodi sate ispred ogledala.

- Ne stojim pred ogledalom duže od jednog minuta. Kunem se. Ovakva frizura kao moja lako se održava - izjavio je Ronaldo, koji je 2008. godine postigao čak 42 gola za Junajted u pohodu ka tituli evropskog prvaka.

Nema sumnje da će Portugalac, koji pruža fenomenalne partije od dolaska u Madrid, uživati u meču protiv svojih doskorašnjih saigrača i mentora Aleksa Fergusona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA