Navijač Zvezde zaprosio devojku na parketu "Pionira" (VIDEO)

Kada su navijači shvatili šta se dešava na parketu, usledila je pesma "Oženi je, oženi je"

  • 10

Prosidba na parketu! Bravo. Eto, i to se dogodilo u "Pioniru"... Na sreću, nije ništa ružno, ali ni skandalozno. Nije ni sramota!

Naime, jedan navijač "crveno-belih" izašao je sa tribina i u poluvremenu utakmice Crvena zvezda - Ulm zaprosio devojku. Junak priče je Radomir Palić, momak iz sela Trpinja kod Vukovara, koji je pre nekoliko dana kontaktirao menadžment kluba sa željom da na utakmici Crvene zvezde sa Ulmom zaprosi svoju devojku Mirelu Treskavicu iz Silaša kod Osjeka. Marketing služba crveno-belih sa zadovoljstvom mu je izašla u susret i pripremila celokupno iznenađenje.

Pod izgovorom o navodnoj nagradnoj igri Crvene zvezde i Eventima, brojeve koje su na ulaznicama imali Radomir i Mirela pročitao je zvanični spiker i pozvao ih da izađu na teren i prime nagradu. Zvezdine kese sa poklonima su ih čekale kod zapisničkog stola, ali Mirela nije mogla ni da sanja da se u jednoj od kesa nalazi kutijica sa prstenom.

Tek kada je Radomir kleknuo pred nju i izvadio prsten bilo joj je jasno da se radi o prosidbi. U tom trenutku na video bimu se pojavila njihova zajednička slika a na led ekranima tekst njihove omiljene pesme: „U srcu mome živiš samo ti...“. Mireli nije preostalo ništa drugo nego da kaže – DA! Kada je usledio poljubac bio je to signal publici da u glas zapeva – Oženi je, oženi je!

Kada su navijači shvatili šta se dešava na parketu, usledila je pesma "Oženi je, oženi je".

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N-P

    13. februar 2013 | 21:03

    BRAVO decko - SRECNO !

  • Grobar

    14. februar 2013 | 00:24

    Nema veze ko za koga navija ovo je carski ))))))

  • makica

    14. februar 2013 | 00:23

    Bas je originalan,svaka mu cast,jos to uraditi pred toliko ljudi,divno,skidam kapu za ideju!!!!!!Srecno Vam bilo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA