FA KUP: Šok za "tobdžije", Blekburn slavio u Londonu (VIDEO)

Golom Kazim-Ričardsa u 72. minutu Blekburn je stigao do četvrtfinala, dok Arsenal, po svoj prilici, ni ove sezone neće osvojiti nijedan trofej

  • 0

Blekburn je napravio veliko iznenađenje pobedom nad Arsenalom 1:o na stadionu "Emirejts" u Londonu u osmini finala FA kupa. Gol odluke za tim iz Čempionšipa postigao je Kolin Kazim-Ričards u 72. minutu.

Ovim porazom, po svoj prilici, nastaviće se post Arsenala, koji čeka na trofej od 2005. godine, kada su slavili baš u ovom takmičenju, jer je teško verovati da "tobdžije" mogu do trijumfa u Ligi šampiona u konkurenciji Barselone, Bajerna, Reala, Mančester juanjteda...

Menadžer Arsenala Arsen Venger izveo je kombinovan sastav, pošto mu predstoji meč osmine finala Lige šampina sa Bajernom, a kada je video da je vrag odneo šalu, pokušao je da stvari popravi uvođenjem Volkota, Kazorle i Vilšira, ali to nije dalo razultat.

Naprotiv, samo dva minuta pošto su njiih trojica ušli, Kazim-Ričards postigao je odlučujući gol, a do kraja se istakao golman Blekburna Džejk Kin.

Pored Blekburna, prolaz dalje obezbedili su Milvol i Barnsli.

REZULTATI:

Luton - Milvol 0:3

(Henri 12, Hals 37, N'Gusan 86)

MK Dons - Barnsli 1:3

(Boudič 61 - Dagnal 3,90+1, Hervud 19)

Arsenal - Blekburn 0:1

(Kazim-Ričards 72)

Oldam - Everton 2:2

(Obita 13, Smit 90+5 - Aničebe 24, Jagielka 48)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA