FSS: Dužnici, imate još četiri dana!

Fudbalski Savez Srbije ponovo je upozorio klubove dužnike da do 22. februara izmire obaveze, kako bi mogli da registruju igrače

  • 0

U Staroj Pazovi održana je sednica Odbora za hitna pitanja u ponedeljak, a Fudbalski Savez Srbije ponovio je da je za klubove koji i dalje duguju određeni novac rok do petka, i da on više neće biti produžavan!

Svoje dugove još uvek nisu platili Crvena zvezda, Rad, Smederevo i Novi Pazar. Pre isteka prvobitnog roka, 7. februara, svoje obaveze izmirili su Partizan, Sloboda, Napredak i Novi Sad.

Zvezda ima zabranu zbog dugovanja prema Borcu i Javoru, zbog dugovanja trenerima Žarku Đuroviću, Slobodanu Maroviću i igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Smederevo duguje trenerima Draganu Đorđeviću i Dejanu Majstoroviću, sekretaru stručnog štaba Draganu Paunoviću i fudbalerima Branislavu Staniću, Peđi Jeriniću i Nenadu Mladenoviću.

Od Novog Pazara potražuju fudbaleri Edin Ademović, Ivan Babić, Miloš Đalac i Dragan Šarac, dok Rad duguje treneru Nebojši Vignjeviću.

FSS je dogovorio sazivanje sednice Skupštine i preciziranje datuma njenog održavanja, dok će 25. februara biti razmatran finansijski izveštaj od jula 2012. godine do narednog zasedanja Skupštine.

Članovi Odbora za hitna pitanja su izabrali i novo rukovodstvo Upravnog odbora Škole za fudbalske trenere FS Srbije. Za predsednika Upravnog odbora Škole izabran je Ivan Ćurković, potpredsednik FSS-a, a za članove Miloljub Ostojić, Goran Milanović, Žarko Stevanović i Ratomir Babić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA