ZVEZDA "SPONZOR" EVROKUPA: Nova kazna 15.000 evra

Zbog nekoliko novčića i jedne hemijske olovke Zvezda ponovo plaća kaznu, dok ULEB upozorava da će, ukoliko se incidenti ponove, kazne u naredne tri godine biti drastičnije

  • 0

Uprava kluba sa Malog Kalemegdana opet će morati da "popunu" kasu ULEB. Naime, posle nekoliko novčića i jedne hemijske olovke, disciplinski sudija Evrokupa odlučio je da Crvenoj zvezdi ispostavi račun od 15.000 evra!

Neodgovorno ponašanje pojedinaca na meču protiv Ulma opet skupo košta tim Vlade Vukojičića, a kompletna kampanja u ovom takmičenju "crveno-bele" je do sada koštala 34.500 evra. U obrazloženju za ovako oštru kaznu kaže se da je Crvena zvezda imala otežavajuću okolnost, jer su se incidenti ovakve vrste ponavljali u nekoliko navrata.

Iz tog razloga na adresu kluba stiglo je i preteće upozorenje da će sve to biti uzeto kao otežavajuća okolnost za "crveno-bele" ako se incidenti ovog tipa budu ponavljali u evrokupovima u naredne tri godine.

(Telegraf, kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA