Maksimović vraćen u tim Zvezde iako ga igrači ne žele!

Sportski direktor Crvene zvezde otkrio da Nikola Maksimović i Milan Jovanović ostaju u crveno-belom. Prvi nije "baš dobro viđen u svlačionici", a drugi je vraćen sa "odstranjivanja" posle skandala s alkoholom u Antaliji

  • 0

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović istakao je da će u timu i na proleće biti štoperi Nikola Maksimović i Milan Jovanović.

- Nikola Maksimović će danas trenirati sa prvim timom i konkurisaće za meč sa Javorom. Ono što moram da kažem jeste da nije baš "dobro viđen" u svlačionici, ali on mora da se potrudi da nađe zajednički jezik sa igračima i trenerom, jer je Zvezda iznad svega - rekao je Zoran Stojadinović novinarima na "Marakani".

Maksimović je, podsećamo, bio na meti kritika pojedinih igrača, ali i "zvezdaša" za igru u poslednjem kolu prvenstva protiv Vojvodine, jer je nonšalatnim reakcijama omogućio Vojvodini da stigne do ubedljive pobede.

Iako je objavljeno da je on igrač Apolona na pozajmici u Zvezdi, kiparski klub ga nigde nije udomio, pa će on još šest meseci ostati u crveno-belom dresu, mada je neizvesno koliku će i da li će uopšte imati minutažu u prvom timu.

BEKRIJA JOVANOVIĆ OSTAJE

Navijači će možda i progutati priču o igraču kog očigledno niko ne želi u timu, ali je pitanje da li će vraćanje u tim Milana Jovanovića izazvati isto, s obzirom na skandal sa "ubijanjem" od alkohola tokom zimskih priprema.

- Postojala je šansa da pređe u Budućnost. Sale Janković je bio spreman da ga pusti da ide, ali juče je završen prelazni rok, ništa se nije uradilo i ostaje u klubu.

Jovanović je zbog alkoholisanog stanja vraćen sa priprema u Antaliji, a Stojadinović je otkrio da je fudbaler bio odstranjen iz tima, a ne suspendovan, i da se, takođe kao Maksimović, vraća u konkurenciju za prvi tim.

Ponudio je pomoć igraču oko svih problema koje ima.

- Klub će biti spreman da mu pomogne. Svima je na pripremama bilo žao zbog onoga što mu se desilo, jer mu je odlično išlo. Vrlo lako je mogao da bude u startnih jedanaest - istakao je Stojadinović, ostavivši dilemu da li je Jovanović uopšte počeo sa odvikavanjem od alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA