ČOVIĆ: Razgovor u Kući košarke, ne na SOS kanalu!

KK Crvena zvezda objavio je prepisku predsednika kluba i direktora SOS kanala Dragiše Kovačevića, u kojoj prvi čovek "crveno-belih" napominje da ne želi da nastavlja polemiku o dolasku u TV duel sa Duškom Vujoševićem

  • 4

Posle saopštenja SOS kanala, u kojem se javnost obaveštava o tome da je trener Partizana Duško Vujošević prihvatio poziv te televizije za zajedničko gostovanje u emisiji Vladana Tegeltije sa Nebojšom Čovićem, a da je predsednik KK Crvena zvezda poslao negativan odgovor, košarkaški klub Crvena zvezda objavio je prepisku Čovića i direktora televizije Dragiše Kovačevića.

U članku naslovljenom "Razgovor u Kući košarke, a ne na SOS kanalu", na zvaničnom sajtu kluba, objavljene su dve poruke, u kojima je Kovačević najpre izrazio nezadovoljstvo negativnim odgovorom predsednika Crvene zvezde.

Poštovani gospodine Čoviću,

Dobio sam vaš mejl i moram da priznam da sam veoma razočaran vašom odlukom da ne učestvujete u emisiji "SOS koš" na SOS kanalu.Vaše gostovanje nije zamišljeno kao TV duel već kao razgovor dvojice odgovornih i civilizovanih košarkaskih poslenika, sa jednom jedinom namerom - da se smire tenzije koje su mesecima prisutne.

Smatrao sam da bi vaše zajedničko pojavljivanje u studiju bio znak dobre volje i poruka košarkaškoj javnosti da ljudi sa različitim mišljenjima i stavovima mogu da se gledaju u oči i razgovaraju kao sportski rivali, a ne kao sportski neprijatelji.

Ne slažem se s tim da su emisija "SOS koš" i SOS kanal "mnogo doprineli zaoštravanju odnosa između Zvezde i Partizana", kako vi tvrdite, a ovo gostovanje je bila prilika da ukažete i na te eventualne greške, uveren da. iako ih je bilo, nisu bile namerne.

S poštovanjem,

Dragiša Kovačević

Čović nije hteo da nastavlja dalju polemiku sa direktorom SOS kanala.

Poštovani gospodine Kovačeviću,

Žao mi je što ste razočarani mojim odgovorom. Mislim da sam vam dao jasan i konkretan odgovor sa vrlo jasnim i preciznim stavovima. Svaka dalja polemika i bilo kakve opservacije na tu temu me ne interesuju. Potpuno sam siguran da barem vi dobro razumete moje stavove!

Srdačno vas pozdravljam.

(Telegraf.rs / kkcrvenazvezda.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    24. februar 2013 | 21:34

    E pudlice cemu strah,nece tebi Dule nista,sto se plasis?Vazno da se oglasavas preko svojih medija i novinari koji navijaju za Zvezdu ti naravno ne smetaju!!!

  • Borko

    24. februar 2013 | 23:33

    Da sam na mestu Covica,jedini uslov bi bio da debeli popije lekic pre emisije.

  • Borko

    25. februar 2013 | 12:29

    Pedja,pusti mene,tvom treneru je potrebna ozbiljna terapija.Covek ne zna gde udara,ne sude nase(vase) sudije,i Partizan odmah peti.Budzet prvi put u zadnjih deset godina podjednak,i odmah problem.Nego mozda vi zajedno po lekic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA