PEPEOV "ROĐAK": Udario igrača, sapleo ga, pa onda nagazio! (VIDEO)

Izgleda da u Maleziji ne znaju fudbalska pravila, pošto je dotični Hafiz Kamal brutalno "startovao" nad protivničkim igračem, a onda se čak i bunio što je dobio crveni karton

  • 0

Među fudbalerima uvek postoji neko ko je malo žustriji, jači i ko voli da "uleće u duele" onako kako se to ne sme. Igrač malezijskog Pehanga Hafiz Kamal jedan je od takvih.

Kada kažemo: "Crveni karton zbog namernog udaranja i gaženja", odmah nam je na pameti defanzivac Reala iz Madrida Pepe, ali onda vidimo da ima još "takvih ludaka".

Kamal nije dozvolio protivničkom fudbaleru da nastavi igru već ga je udario laktom u leđa, pa ga šutnuo u potkolenicu nekoliko puta, a samim tim ga i sapleo. Dok je nesrećni fudbaler ležao na travi, Kamal ga je namerno, celom svojom težinom, zgazio kopačkom na leđa.

Kamalu posle toga nije bilo jasno zašto je dobio crveni karton!

Pahang i Kelentan odigrali su nerešeno (2:2), a domaći tim je zbog sramotnog poteza svog napadača poslednjih pola sata utakmice igrao sa igračem manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA