Odložen meč BSK-Partizan zbog natopljenog terena! (FOTO)

Sudije i delegati po dolasku u Borču samo konstatovali da uslova za igru nema, utakmica odložena za sredu, 6. mart

  • 1

Iako je planirano, uvodni meč prvog kola prolećnog dela prvenstva između BSK i Partizana u Borči neće biti odigran danas zbog poplavljenog terena.

Kako smo saznali u klubu iz beogradskog predgrađa, ne postoje uslovi za odigravanje prvenstvene utakmice, u šta su se uverili i sudije i delegati po dolasku na stadion.

Zbog lošeg stanja terena meč neće moći da bude odigran ni narednog dana, domaćini su konstatovali da ne mogu da spreme teren za 24 časa, pa je za termin odigravanja Zajednica klubova Jelen Super lige odredila 6. mart u 13 sati.

- Sve ostale utakmice predviđene za 27. februar igraće se u najavljenom terminu, osim ako sudije zbog neodgovarajućih uslova za odigravanje utakmice ne donesu odluku o odlaganju za isti predviđeni rezervni termin - stoji u saopštenju Zajednice.

- Svaki trener ima plan i koncepciju ulaska u takmičarski ritam. Sigurno je da bismo više voleli da je utakmica odigrana danas, ali ni ovo odlaganje ne može značajnije da nas poremeti - ocenio je sportrski direktor Partizana, Ljubiša Tumbaković.

Tehnički direktor BSK-a Zoran Mitrović ocenio je da je drenaža na stadionu u skladu sa najvišim standardima, ali da su padavine bile preobilne.

- U ponedeljak smo obeležavali teren, vreme je bilo suvo, idealno. I na dan utakmice smo planirali da obnovimo linije, ali mnogo je kiše palo sinoć i jutro - konstatovao je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    26. februar 2013 | 16:14

    Utakmica BSK-partizan je odlozena zato sto dva kluba nisu mogla da se dogovore oko rezultata!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA