Ronaldinjo umalo završio karijeru zbog ovog starta! (VIDEO)

Brazilac srećno prošao posle uklizavanja s obe noge defanzivca Arsenala, a da nije zlopamtilo, pokazao posle meča kada se rukovao sa fudbalerom koji ga umalo nije osakatio

  • 0

Samo nekoliko dana posle neprimerenog poteza kada se jeftinim trikom poslužio kako bi svojoj ekipi omogućio pogodak, Ronaldinjo je doživeo vrlo neprijatan udarac prilikom meča Mineira sa argentinskim Arsenalom Sarandi u drugom kolu takmičenja po grupama u Kopa libetadores.

Odbrambeni igrač Arsenala Dijego Bragijeri u 87. minutu brutalno je uklizao s obe noge u nekada najveću zvezdu svetskog fudbala, a Ronaldinjo je pravim čudom ostao nepovređen. Dosuđen je, naravno, penal, koji je izveo upravo Ronaldinjo, ali neuspešno, pa se još jednom potvrdilo staro pravilo da igrač nad kojim je napravljen prekršaj baš i ne treba da šutira jedanaesterac.

Neiskorišćeni penal nije imao velikog značaja jer je Atletiko ubedljivo pobedio u gostima sa 5:2, a Ronaldinjo je verovatno iznenedio nesuđenog "dželata" kada mu je prišao posle meča i rukovao se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA