KOLAŠINAC: Ovo je nešto što sam sanjao godinama! (VIDEO)

- Ponosan sam na sebe. Nadam se da će sledeća medalja biti svetska - rekao je srpski osvajač posle osvajanja evropskog zlata u Geteborgu

  • 7

Neverovatan uspeh za srpsku atletiku!

Srpski atletičar Asmir Kolašinac osvojio je zlatnu medalju u bacanju kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Geteborgu, bacivši kuglu 20,62 metra.

On je posle neverovatnog uspeha rekao je da je ponosan na zlatnu medalju i da je trijumf na dvoranskom prvenstvu Evrope nešto što je sanjao godinama.

Kolašinac je na uverljiv način trijumfovao na šampionatu u Geteborgu, gde je hicem od 20,62 metara osvojio kontinentalnu titulu i srpskoj atletici doneo najveći uspeh na dvoranskim takmičenjima.

- Super se osećam. Ovo je nešto što sanjam godinama, ali svakako ne moj krajnji cilj, već samo druga stepenica u mojoj karijeri. Žao mi je hica iz prve serije, međutim u četvrtoj sam dokazao da vredim - izjavio je reprezentativac Srbije.

Kolašinac je u Geteborgu imao svoj najbolji hitac sezone, za samo dva centimetra gori rezultat od aktuelnog državnog rekorda. On je od pet serija ispravno bacio kuglu čak četiri puta, a u seriji u kojoj je prestupio, gledajući za kuglom, bacio je čak i najdalje gde je kugla letela do 20.87 metara.

- Ponosan sam na sebe. Nadam se da će sledeća medalja biti svetska - poručio je Kolašinac.

Pogledajte još jednom kako je Kolašinac bio impresivan u svojoj disciplini.

Srbija je u prilici da u subotu od 16 časova osvoji još jednu medalju, pošto će u finalu skoka u dalj nastupiti Ivana Španović.

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    1. mart 2013 | 23:16

    Covece,kakva ramena ima!?Ja posle 7 god teretane ne mogu da mu pridjem ;( ((samo napred care))

  • Tik-Tak

    2. mart 2013 | 01:19

    Asmir je ponos Sjenice, Sandzaka i Srbije.... Asmir je ponoc bosnjaka i srba i jako mi je drago kad vidim ovako lepe komentare i komplimente upucene njemu.... Da je mestu njegovog trenera bio Mihajlovic da li bi veceras Srbija osvojila medalju-nikada svi sm videli koliko svi volimo ovu zemlju ali i zelimo da ona voli i sve nas na podjednak nacin

  • Vlada

    1. mart 2013 | 23:48

    Bravo majstore. U ovakve ljude treba ulagati a ne u fudbalere...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA