ŠIMUNIĆ: Za meč sa Srbijom se spremam već godinu dana!

- Da sam dobio 5.000 ulaznica, i to bi otišlo. Teško je bilo zadovoljiti sve koji su zvali. Naravno, dolazi mi i familija iz Australije. Ne bi tu utakmicu propustili ni za šta na svetu - kaže hrvatski štoper pred meč protiv "orlova" na "Maksimiru"

  • 4

"Maksimirska groznica" već je počela da trese koga stigne, jer niko od fudbalera Hrvatske i Srbije ne može da dočeka 22. mart i meč u Zagrebu.

Što se tiče hrvatske strane, posle Marija Mandžukića, koji je rekao da se sprema spektakl za meč, i stameni štoper hrvatske reprezentacije Josip Šimunić kaže da se već dugo sprema za "utakmicu decenije", kako su ovaj okršaj nazvali u Hrvatskoj.

- Normalno je da se već oseća groznica zbog te utakmice. Naravno, svi razmišljamo o Srbiji. Ja lično već godinu dana razmišljam o toj utakmici. Svi jedva čekamo da počne, ali najvažnije je da mi igrači budemo mirni - poručuje Šimunić.

Ulaznice su u rekordnom vremenu planule i više ih nema u legalnoj prodaji, već se one mogu naći samo kod tapkaroša i dostižu cenu od čak 500 evra! Ni Josip ih više nema.

- Sve je otišlo. Da sam dobio 5.000 ulaznica, i to bi otišlo. Koliko sam samo poziva imao. Teško je bilo zadovoljiti sve koji su zvali. Tako je to kad su velike utakmice u pitanju. Naravno, dolazi mi i familija iz Australije. Ne bi tu utakmicu propustili ni za šta na svetu.

Meč Hrvatska - Srbija igra se 22. marta na "Maksimiru" u Zagrebu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovan

    5. mart 2013 | 09:12

    Da li postoji kompleksniji narod od hrvata?!

  • ДАШОНИ

    5. mart 2013 | 10:15

    АХХАХАХАХАХАХХххХахах НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ КОЈИ ИМБЕЦИЛИ СУ ОВИ ХРВАТИ ИСКОМПЛЕКСИРАНИ ДО ДНА , ПАЗИ МОЛИМ ТЕ ОН СЕ СПРЕМАО ГОДИНУ ДАНА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАхАХХ

  • himna

    5. mart 2013 | 15:08

    jovane @ odgovor srbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA