Turski sudija bi ponovo isključio Nanija!

Turski sudija preko španskih medija potvrdio uverenost u ispravnost odluke da isključi Nanija. "Ranije nisam nijednom doneo nepravednu odluku prema engleskim klubovima", istakao Đunejt Čakir

  • 2

NE KAJE SE! Turski fudbalski sudija Đunejt Čakir, koji je izazvao burnu polemiku pošto je isključio igrača Mančester junajteda Nanija u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Reala, izjavio je da i dalje misli isto.

Englezi su po navici digli histeriju kako su oštećeni, kako Turčin mrzi njihovu naciju i Mančester junjated. Zvanično drugi najbolji arbitar u 2012. godini gospodski je odgovorio putem španskih medija.

- Imam mirnu savest i ne sumnjam u svoju odluku. Crveni karton koji sam pokazao Naniju apsolutno je bila ispravna odluka. Svet će se s vremenom uveriti u pravu istinu - rekao je Čakir za španski "As".

Čakir je pokazao crveni karton portugalskom internacionalcu zbog faula nad Alvarom Arbeloom u trenutku kada je Junajted vodio sa 1:0 autogolom Serhija Ramosa.

Posle tog isključenja, kola Junajteda krenula su nizbrdo, a gosti iz Madrida su golovima Luke Modrića i Kristijana Ronalda i sa ukupnim rezultataom 3:2 prošli u četvrtfinale Lige šampiona.

Tridesetšestogodišnji Čakir je prošle sezone u polufinalu Lige šampiona protiv Barselone isključio kapitena Čelsija Džona Terija, kao i Marija Balotelija dok je igrao za Mančester siti protiv Dinama iz Kijeva 2011.

On tvrdi da su i te odluke bile ispravne.

- U ranijim mečevima u kojima su igrali engleski timovi nijednom nisam doneo nepravednu odluku. Mislite da je nepravedno bilo što sam isključio Terija, ili Balotelija? Ne mislim tako - rekao je Čakir, i dodao da se na svakoj utakmici trudi da savršeno obavlja svoj posao.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA