Košarkaš i glumac prebio sudiju!

Prvotimac Slodesa Zoran Čiča, poznat po ulogama u filmu "1 na 1" i u seriji "Košarkaši", brutalno pretukao arbitra Zorana Miloševića na meču Druge lige

  • 0

Košarkaš i povremeni glumac Zoran Čiča brutalno je pretukao sudiju Zorana Miloševića na meču Druge lige - Centar između Mladosti 2009 i Slodesa u zemunskoj hali "Pinki"!

Košarkaš Slodesa je žučno protestovao nezadovoljan odlukom arbitra i zbog toga dobio tehničku grešku, što ga nije prekinulo u nameri da se raspravi sa sudijom, nakon čega je usledila i isključujuća greška.

Posle toga igrač poznat po ulogama u filmu "1 na 1" (tumačio lik Mačka) i seriji "Košarkaši" (Relja), nasrnuo je na sudiju koji je završio sa frakturom nosa i potresom mozga.

Igrač je privremeno suspendovan do konačne odluke, koja po pravilniku KSS-a može biti i doživotna zabrana igranja košarke. Kada je krivična odgovornost u pitanju, Čiči preti kazna zatvora i do pet godina.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA