GASKOIN: Mislio sam da ću umreti!

Nekadašnji reprezentativac Engleske, koji se godinama bori sa alkoholizmom, kaže da su doktori mislili da se neće izvući, i dodaje da će "iskoristiti još jednu priliku koju je dobio"

  • 0

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Pol Gaskoin rekao je danas da je mislio da će umreti dok je u Americi bio na tretmanu odvikavanja od alkohola.

Gaskoin je prošlog meseca smešten na Odeljenje intenzivne nege na klinici u Arizoni, pošto mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo posle primljene terapije.

- Bio sam mrtav i na putu da napustim ovaj svet. Molio sam doktore da mi sačuvaju život. Sećam se da je jedan od njih rekao da sumnja da ću se izvući - rekao je Gaskoin za britanski tabloid "San".

Popularni Gaza se već duže vreme bori sa alkoholizmom, a njegovo stanje se pogoršalo prošlog leta u Dubaiju, kada je ponovo počeo da pije nakon što je 17 meseci bio "čist".

- Trebalo je da budem mrtav, doktori su mislil da se neću izvući, ali tu sam, dobio sam još jednu priliku i iskoristiću je - rekao je Gaskoin.

On je obećao da će početi da ide na grupne sastanke za odvikavanja od zavisnosti.

Gaskoin je tokom karijere nastupao za Njukasl, Totenhem, Lacio, Rendžers i Midlsbro, dok je za englesku reprezentaciju igrao od 1988. do 1998. godine, i za to vreme je na 57 utakmica postigao 10 golova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA