FA KUP: Junajted ispustio dva gola protiv Čelsija

"Đavoli", koji su igrali bez kapitena Nemanje Vidića, vodili su 2:0 golovima Hernandeza i Runija, ali su "plavci" uspeli da se vrate u meč i izjednače

  • 0

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija igraće novi meč četvrtfinala engleskog FA Kupa pošto su večeras na "Old Trafordu" igrali nerešeno 2:2.

Vodeći tim Premijer lige, bez kapitena Nemanje Vidića, imao je u rukama polufinale nakon vođstva 2:0, ali posle odlične igre gostiju u drugom poluvremenu umalo nije eliminisan. Čelsi je nakon izjednačenja imao nekoliko sjajnih prilika u finišu, međutim njegovi napadači nisu bili precizni. Odličnim intervencijama istakao se golman domaćina De Gea, pa je izostao veliki preokret za trijumf.

Eliminacija u Ligi šampiona od madridskog Reala ostavila je traga na ekipu Aleksa Fergusona, posebno je to bilo primetno u drugom delu utakmice. Nakon odlične igre na početku i sigurnog vođstva, "crveni đavoli" su naglo popustili u nastavku i da je meč potrajao, verovatno bi bili "nokautirani".

S druge strane, Čelsi je zaslužio čestitke za ono što je prikazao u drugom poluvremenu. Sve je krenulo nabolje onda kada je Rafael Benites uveo na teren Edena Azara. "Plavci" su diktirali tempo i ekspresno izjednačili, ali za konačan preokret nisu imali snage ni sreće. Tores, Mata i Oskar mogli su već večeras da obezbede prolaz u polufinale, međutim pouzdani De Gea umeo je da sačuva mrežu.

Čelsi je igrao bez srpskog defanzivca Branislava Ivanovića.

FA KUP, četvrtfinale

Mančester junajted - Čelsi 2.2

(Hernandes 5, Runi 11 - Azar 59, Ramireš 68)

Milvol - Blekburn  0:0

Plasman u polufinale ranije su izborili Mančester siti i Vigan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA