VERMEZOVIĆ: Ne znam da li će Šćepović u Zagreb, ionako me niko ništa ne pita kad uzimaju igrače!

Trener Partizana ocenio da, kada je reč o reprezentaciji, njega niko ništa ne pita, a zadovoljan je zbog sigurnog starta svojih pulena u prolećnom delu prvenstva

  • 0

Trener fudblera Partizana Vladimir Vermezović rekao je u utorak da je dobro što je njegova ekipa prolećni deo sezone Jelen Superlige počela na najbolji mogući način, s obzirom na to da je u narednom periodu čeka serija teških utakmica.

- Napravili smo start koji samo može da se poželi, što je dobro, jer smo prethodnih godina malo štucali u početku. Uvećali smo razliku u odnosu na rivale, međutim, još ništa nije gotovo, pošto nas posle reprezentativne pauze čeka serija teških utakmica - rekao je Vermezović novinarima u sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

Partizan je u prva tri kola drugog dela sezone u jednoj nedelji pobedio Donji Srem, BSK iz Borče i Jagodinu sa sedam datih i nijednim primljenim golom, a Vermezović je svojim igračima nakon poslednjeg meča dao dva dana odmora.

- Odigrali smo tri utakmice za sedam dana i ostavio sam igračima malo prostora da se odmore. Svi su zdravi, osim Saše Ilića, koji se umorio malo više od ostalih i imaće dodatna dva dana poštede - kazao je Vermezović.

Napadač Partizana Marko Šćepović još se nalazi pod terapijama zbog povrede zadnje lože, a Vermezović je rekao da nije njegov problem da li će biti spreman za utakmice koje će reprezentacija Srbije igrati protiv Hrvatske i Škotske.

- Ne znam da li će Šćepović biti spreman za Zagreb, mene ionako niko ništa ne pita kada su u pitanju igrači koji su iz Partizana pozivani u reprezentaciju. Marko ima obavezu da se javi selektoru, a da li će igrati, o tome ne znam ništa - rekao je Vermezović.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA