Zvezda: Lažu da smo prodali Jankovića!

Čelnici Zvezde demantuju da je talentovani fudbaler, posredstvom menadžera Ramadanija, prodat Romi

  • 0

Crvena zvezda je oštro demantovala informaciju da je klub ugovorio transfer Filipa Jankovića u Romu i da će se talentovani 17-godišnjak narednog januara, kad postane punoletan, preseliti u Italiju.

- Nije tačno da je Janković prodat – demantovao je za "Sportski žurnal" glasine generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Janković je 2. februara, posle burnih pregovora rukovodstva Crvene zvezde sa njegovim roditeljima i pravnim zastupnicima, produžio ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom do 2015. godine. Najmlađi prvotimac i najtalentovaniji polaznik Zvezdine škole izjavio je da želi da bude lider ekipe i da dugoročno vidi sebe na Marakani.

"Večernje novosti" objavile su u ponedeljak da je istog dana, posredstvom menadžera Ramadanija, ugovoren transfer u Romu, i da se samo čeka dan da Filip postane punoletan kako bi postao pravosnažan. Crvenoj zvezdi bi, po istom izvoru, pripalo obeštećenje od tri miliona evra.

Đorđe Stefanović je u danu Filipovog produženja ugovora potvrdio da je Crvena zvezda odbila ponudu Totenhema od tri miliona. Ozbiljno zainteresovan za jednog od najvećih talenata srpskog fudbala je i Liverpul.

Janković se nalazi sa prvim timom Crvene zvezde na pripremama u Turskoj, i dobija redovno šansu trenera Roberta Prosinečkog na kontrolnim utakmicama.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA