TO SU PRAVI ŠAMPIONI! Teo i Krle uplatili 100.000 dolara za Tijanu!

Naši košarkaši digli CSKA na noge i značajno pomogli porodici Ognjanović pred put u Hjuston na operaciju srca devojčice... U akciji i navijači Vojvodine i Crvene zvezde, kao i FK Partizan

  • 10

Košarkaši ogromnog srca! Prvotimci moskovskog CSKA Nenad Krstić i Miloš Teodosić, prema rečima glumca Branislava Trifunovića, uplatili su sa saigračima iz Moskve 100.000 dolara kao pomoć za malu Tijanu Ognjanović, koja bi za koji dan trebalo da da se uputi u Hjuston, gde će biti podvrgnuta operaciji srca!

Inicijativa srpskih košarkaša alarmirala je igrače košarkaškog velikana iz Rusije, koji su skupili zavidnu svotu novca i tako pomogli porodici Ognjanović u veoma teškom trenutku.

 

NAVIJAČI VOJVODINE I ZVEZDE U AKCIJI

U humanoj akciji učešće su uzele i najvatrenije pristalice novosadske Vojvodine. Na ogradi tribine "Firme" osvanulo je platno s imenom i prezimenom srpske devojčice i brojem žiro-računa putem kog može da se pomogne u njenoj borbi za zdravo srce.

Aktivne su i Zvezdine "delije", koje su najavile skupljanje novca na severnoj tribini "Marakane" na fudbalskoj utakmici "crveno-belih" i Hajduka iz Kule. Očekuje se velika poseta u Ljutice Bogdana, baš kao i u Humskoj, gde su pozvali navijače da u što većem broju pomognu maloj Tijani i njenoj porodici.

Podsećamo, od danas je moguće pomoći maloj Tijani i SMS porukom na broj 3243.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg!

    3. april 2013 | 16:49

    Bravo majstori ! Kosarkasi su gospoda za fudbalere seljake!

  • marko

    3. april 2013 | 17:04

    Bravooooooooooo.veceras cemo na nasem severu sigurno isto skupiti neki dinar!nadam se i na basketu onda!izdrzi tijana

  • vukašin

    3. april 2013 | 16:49

    Bravo , šta drugo reći bez teksta sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA