Izvinjenje Partizanu, Dušku Vujoševiću i navijačima!

Aleksandar Jovanović: Nemam opravdanja za nepromišljeni gest i želim da se izvinim Dušku Vujoševiću, Košarkaškom klubu "Partizan" i navijačima oba kluba

  • 0

Zvanično izvinjenje Košarkaškom klubu "Partizan", treneru ovog kluba Dušku Vujoševiću i navijačima oba kluba:

"Na večerašnjoj košarkaškoj utakmici u Hali Pionir došlo je do incidenta u kome su učestvovali košarkaši Zvezde i Partizana. Na terenu se našlo i dosta navijača, a u jednom trenutku napravio sam nepromišljen potez, loptu koja se našla u mojoj blizini bacio u pravcu igrača i tom prilikom pogodio trenera "Partizana" Duška Vujoševića u rame. Nemam opravdanja za ovaj gest i želim da se ovom prilikom izvinim Dušku Vujoševiću, Košarkaškom klubu "Partizan" i navijačima oba kluba. Napominjem da na utakmici nisam bio ni kao novinar, ni kao urednik, niti kao učesnik bilo kakvih rijaliti programa, što je sada brojnim kolegama više nego zanimljivo da napomenu u pokušajima da me naprave još većim krivcem nego što jesam. Bio sam navijač, ali se nisam poneo kao navijač i priznajem svoju krivicu. Spreman sam da ovo izvinjenje ponovim i lično svima koji zaslužuju moje izvinjenje i svima koji su se zbog ovoga našli povređeni."

S dubokim osećajem krivice,

Aleksandar Jovanović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA