BOJSI: 1.000 Srba jedva dočekalo start Dejvis kupa!

Sat pred početak četvrtfinala Dejvis kupa skupilo se više navijača Srbije nego simpatizera SAD, domaćina ovog meča

  • 1

Meč između SAD i Srbije, u četvrtfinalu Dejvis kupa, počeo je u Bojsiju, a ispred dvorane "Tako Bel" je više od sat vremena uoči startnog duela Novaka Đokovića i Džona Iznera bilo gužve. Navijači naše reprezentacije su u omaleni Bojsi došli sa svih strana Amerike, ali i Kanade.

Familijarni boravci u Ajdahu, državi koja je u SAD poznata po, kako kažu, najboljem krompiru, nisu strani, pa smo tako sreli porodice naših iseljenika koje su kolima ili avionima stizale iz Milvokija, Detroita, Plent Sitija sa Floride, Vankuvera, Čikaga, Sijetla, Portlanda...

Zastave, čegrtaljke, šalovi i ostali navijački rekviziti su spremni, a Amerikanci su, tradicionalno uvek spremni da zarade koji dolar, napravili veliki broj "usputnih" stvari koje će, ukoliko se plate, ostati lepa uspomena. Ipak, ona će biti prilično skupa - kačket košta 25 dolara, dok je peškir 30.

ŠTA U BOJSIJU TRAŽI FEDERER?

Međutim, bode oči jedan kiks organizatora...

Šta će Rodžer Federer u Bojsiju? Ni mi ne znamo, ali on je na zvaničnom posteru cele manifestacije! Kiks jeste velik, ali ne i neoprostiv, pošto je sve ostalo u skladu s renomeom domaćina. Naravno, u dvorani kojoj je za Dejvis kup kapacitet 12.000 ima i domaćih navijača...

(Dejan Ješić, Izveštač Telegrafa iz Bojsija/sponzor puta: www.aerogaga.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    6. april 2013 | 10:36

    Stets sti Janko ne igra ovako Viktor je pokopao sve nade.Djokovic jeste br 1 ali nemoze sve sam.Steta sto nemamo iole nekog trenera da kaze neku rec kad kola krene nizbrdo.Obradovic nije taj kalibar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA