NEVERICA U HUMSKOJ! Vojvodina pobedila Partizan i oživela Zvezdu! (VIDEO)

Krizu u Partizanu produbila Vojvodina koja je slavila 2:1 golovima Abubakara i Alivodića. Crno - beli sa samo plus četiri ispred Zvezde pred pakleni finiš prvenstva

  • 4

Posle dva remija - poraz u Humskoj! Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u derbi meču 22. kola Jelen Super lige, i tako učinili uslugu Crvenoj zvezdi (pobedila Smederevo) da priđe na četiri boda aktuelnom šampionu.

Borba za titulu u Srbiji izgleda tek počinje...

U njoj trenutno učestvuju Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina koji se nalaze u sedam bodova razmaka. Posle 22. kola stanje na tabeli je sledeće: Partizan 51, Zvezda 47, Vojvodina 44...

Ko bi rekao da će se ovakvi redovi pisati pre samo nedelju dana. Podsetimo, Partizan je pre odlaska Srbije u Hrvatsku na meč kvalifikacija, imao 11 bodova prednosti nad Zvezdom i predslavljeničko raspoloženje kada je u pitanju titula.

Međutim, u poslednjih nedelju dana, prilično nonšalantni crno - beli su remizirali u Kuli, pa Užicu, da bi u nedelju uveče upalili alarm kod svih struktura kluba...sve do navijača porazom od Vojvodine!

Pred skoro 15 hiljada navijača u Humskoj strelci za raspoložene goste bili su Abubakar Oumaru u 43. minutu i Enver Alivodić (kakav evrogol) u 52, dok je poraz crno-belih ublažio Miloš Jojić pogotkom u 82. minutu.

Analiza igre u derbiju kola nije previše potrebna. Golovi jasno ko dan pokazuju ko je bio bolji, tačnije sposobniji rival. To je potvrdio i Vladimir Vermezović odmah posle meča.

- Eto dešava se! Vojvodina je zasluženo trijumfovala, iskoristila je sve svoje šanse. Mi nismo - rekao je Vermezović pred kamerom Arena sporta ne želevši puno da detaljiše šta se dogodilo sa ekipom u poslednjih sedam dana.

Ono što Partizan i Grobare koji su propisno izvređali upravi trenera tima po okončanju meča posebno plaši jeste raspored koji do kraja prvenstva, koji je u poptunosti na strani zahuktale Zvezde i njenog trenera Sa Pintua.

Partizan ima plus četiri, ali i gostovanja Javoru, Novom Pazaru, Kragujevcu, a tek će uslediti drugi večiti derbi sezone...

Crno - beli su još jedno potvrdili da bez Saše Ilića nemaju kvalitet za 90 minuta dobrog fudbala, a prilog tome je nekoliko stvorenih prilika.

Partizanu je zasluženo poništen gol zbog ofsajda Marka Šćepovića, koji je prethodio prog golom brzonogog Oumarua, a poslednja linija je tokom oba poluvremena kiksirala, praktično za oba gola je kriva defanzivna linija crno - belih.

Uoči meča je došlo do sukoba između dve frakcije navijača crno-belih.

 

TOK MEČA:

5. minut - Brašanac je pokušao šutem sa leve strane, ali pored gola.

8. minut - Jojićev šut je odbranio golman Supić. Teren je dosta natopljen, igrači se navikavaju.

13. minut - Duel Lazevskog i Oumarua. Kamerunac krenuo na loptu sa obe noge, ali je Partizanov Makedonac dobro prošao.

19. minut - Korner za Partizan izveo je Brašanac, ali je Smiljanić napravio prekršaj.

20. minut - Pauljević zaustavio Kataija u prodoru, opasnost je uklonio Stojković u dva navrata.

23. minut - Žuti karton za Igora Đurića posle starta nad Šćepovićem.

24. minut - Oficijelni spiker se na razglasu obratio navijačima sa molbom za fer i korektno navijanje. Đurić blokirao Mitrovića posle kornera.

26. minut - Vranješ je izveo slobodan udarac, ali je odbrana Partizana izbacila loptu iz šesnaesterca.

31. minut - Novi žuti karton, ali za Partizanovog Ostojića posle faula nad Vranješom na sredini terena.

33. minut - Kontra Vojvodine: Alivodić centrirao, volej je uhvatio Pavlović, ali je lopta zvaršila u spoljnjem delu mreže.

35. minut - Vladimir Vermezović je skočio sa klupe kada je Trajković povukao Mitrovića, nakon čega je usledio kontakt sa Đurićem. Klupa domaćina sugerisali sudiji Mažiću da pokaže i drugi žuti karton Đuriću.

40. minut - Poništen gol Partizana zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao Šćepović u trenutku kada mu je Luka poslao loptu.

43. minut - GOOOOOOL! Oumaruov brz prodor, uspeo je da prođe između dva igrača Partizana i lako savlada Stojkovića.

Poluvreme završeno loše izvedenim udarcem Jojića. Domaći igrači ispraćeni zvižducima, a sa tribina se čulo "Uprava napolje".

47. minut - Novi korner Partizana, ali Mitrović šalje loptu pored gola.

50. minut - Šćepovićev šut je odbranio Supić, a u gužvi je došlo do kontakta između Mitrovića i Đurića, posle kog je pao Partizanov napadač. Mažić se nije latio pištaljke, ali je situacija bila sporna.

53. minut - Silovito je krenuo Partizan: Šćepović je odvalio po lopti, ali Supić ponovo brani, do lopte stiže Brašanac, koji opet promašuje.

55. minut - GOOOOOOOOL! 2:0 za Vojvodinu posle fenomenalne bombe Envera Alivodića posle neshvatljive greške Pauljevića koji nije ni video da je loptu poslao pravo pojačanju Vojvodine!

56. minut - Vermezović reaguje i umesto izviždanog Šćepovića u igru uvodi Kojića.

58. minut - Kojić odmah šutira sa distance, ali lopta završava iznad gola. Novu izmenu pravi Vermezović, na terenu je Eliomar Silva umesto Brašanca.

60. minut - STATIVA ZA PARTIZAN! Šutnuo je Jojić, lopta se odbila od jednog od gostujućih igrača pravo na staitvu.

72. minut - Ninković ulazi umesto Luke. Partizan ponovo u problemu, nikako da lopta dođe do napadača koji bi ugrozili Supića.

74. minut - Sudija Mažić dosuđuje Mitroviću žuti karton zbog simuliranja.

78. minut - Koškanje Ninkovića i Vulićevića, zbog kog obojica dobijaju po žuti karton. Minut kasnije, Mažić izriče i javnu opomenu Supiću zbog odugovlačenja.

82. minut - GOOOOOOOOOL! Partizan smanjuje na 2:1, preko Jojića koji je levom nogom sa 25 metara šutirao i matirao Supića! Nedugo posle Jojić doživljava izgleda povredu pošto hramlje na terenu, ali je Vermezović iskoristio sve tri izmene.

90. minut - Mažić produžio meč za četiri minuta, ali to nije bilo dovoljno da crno-beli dođu makar do boda.

Sudija: Mažić Milorad (Vrbas) Stadion: Partizan    Gledalaca: 14.270

PARTIZAN: Stojković, Pauljević, Ostojić, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Luka (73. Ninković), Jojić, Brašanac (59. Eliomar), Šćepović (57. Kojić), Mitrović.

VOJVODINA: Supić, Vulićević, Đurić, Trajković, Pavlović, Radoja, Ađuru, Vraneš (90+2 Kosović), Alivodić, Oumaru, Katai (78. Poletanović).

REZULTATI, 22. kolo:

Smederevo – Crvena zvezda 0:1

(Dauda 89)

Hajduk – Sloboda 3:3

(Veselinović 16, Adamović 44, Kiš 60 – Ranđelović 22 pen, 77, Krstić 85)

Partizan – Vojvodina 1:2

(Jojić 82 - Oumaru 43, Alivodić 52)

Subota:

BSK Borča – Radnički Niš 2:1

Donji Srem – Novi Pazar 3:0

Jagodina – Rad 3:0

OFK Beograd – Javor 1:1

Spartak Zlatibor voda – Radnički Kragujevac 1:2

TABELA: Partizan 51 Crvena zvezda 47, Vojvodina 44, Jagodina 39, Rad 31(-1), Sloboda 30, Radnički Niš 30, OFK Beograd 29, Javor 28, Spartak 27 (-1), BSK Borča 25,  Novi Pazar 23, Donji Srem 23, Radnički Kragujevac 22,  Hajduk 20, Smederevo 9.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slave

    7. april 2013 | 20:45

    napred ZVEZDO!!!

  • Vosa

    7. april 2013 | 21:30

    Kompleksasi,crveno bela boja ce vas unistiti.Mozda bi Vujosevic mogao da vam pomogne.

  • Ralexic

    7. april 2013 | 21:39

    Ovaj poraz se moze pretvoriti u pobedu ako pod hitno oteraju Vermezovica,sve ostalo je predaja titule bez borbe.Sramota. . . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA