RUKOMET: Nikčević odlučio da kaže zbogom Srbiji!

Njegovim stopama mogli bi da krenu i drugi rukometaši kao što su Momir Ilić i Darko Stanić

  • 0

Levo krilo rukometne reprezentacije Srbije Ivan Nikčević odlučio je da okonča reprezentativnu karijeru, nezvanično saznaje "Sportski žurnal".

Nikčević je hteo da napusti nacionalni tim još posle Svetskog prvenstva u Španiji, ali je na nagovor kapitena Momira Ilića ipak ostao i rešio da pomogne u kvalifikacijama.

Međutim, prema izvoru bliskom rukometašu, kap koja je prelila čašu bilo je to što je Nikčević zaboravljen od organizatora meča u Zrenjaninu prilikom dodele jubileja, s obzirom da je odigrao 116. meč u reprezentaciji.

Da li odlazak Nikčevića znači osipanje ’’srebrne’’reprezentacije sa EP u Beogradu, budući da su prethodnih dana i kapiten Ilić, kao i golman Darko Stanić izjavama u medijima stavili do znanja da je rastanak od nacionalnog dresa veoma blizu?

Ilić je istakao da se oseća malo umorno kada krene reprezentativno okupljanje, dok je Stanić izjavio da mu je šampionat u Danskoj najverovatnije poslednji u dresu Srbije.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA