PUŠTEN KUĆI: Jovanovića čeka krivična prijava zbog tuče!

Nakon što je odbio da pokaže ličnu ispravu, Milan Jovanović, koji je bio vidno pijan pesnicom je udario jednog policajca. Zvezda još uvek ne želi da komentariše ovaj incident

  • 13

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović priveden je rano jutros zbog napada na policajca u kafe-baru "Tako je suđeno", koji se nalazi u vlasništvu Dače Ikodinovića. Jovanoviću je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a iz fudbalskog kluba posredno su potvrdili da je do skandala došlo, ali o tome još uvek ne žele da daju zvanično saopštenje.

Jovanović je pušten kući nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem i protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama Jovanović, koji je bio u društvu još jedne osobe, razbio je staklo na parkiranom automobilu u blizini policijske stanice na Novom Beogradu. Patrola policije je odmah izašla da interveniše, a ‘’osumnjičeni’’ je u vidno alkoholisanom stanju počeo prvo da vređa da bi potom pesnicom udario jednog policajca i naneo mu lakše telesne povrede.

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski rekao je da "klub ne želi da komentariše ovaj incident, barem dok policijski i pravosudni organi ne obave predviđene procedure".

Ispadi crnogorskog reprezentativca se nastavljaju, pošto je popularni Mrva vraćen sa priprema u Antaliji zbog preteranog konzumiranja alkohola, a u septembru je izazvao saobraćajni udes.

Kako nam je nezvanično potvrđeno u policiji do incidenta je zaista došlo, fudbaler Zvezde je priveden, ali još uvek nije dao iskaz istražnom sudiji. Po svemu sudeći to se neće desiti do ponedeljka (zbog neradnog vikenda) što znači da će nestašni reprezentativac Crne Gore morati najmanje dva dana da bude utamničen.

Danilo Ikodinović u čijoj se kafani desio incident nije bio dostupan za komentar.

(Telegraf.rs / Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    13. april 2013 | 14:04

    Svaka mu cast, pojedini policajci demonstriraju silu i ponasaju se kao banda u toku svog radnog vremena..Ali vidis i fudbaleri znaju udarati..:)

  • Hmm

    13. april 2013 | 13:39

    Ма ако је!

  • vukašin

    13. april 2013 | 15:15

    A šta ovaj fudbaler radi u kafani u dva izjutra? Da tog nije malo rakija uzela pod svoje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA