HAOS U GRČKOJ: Navijači AEK-a na silu čuvaju klub od ispadanja iz lige (VIDEO)

Pristalice atinskog prvoligaša prekinule su meč protiv direktnog konkurenta za opstanak Pantrakikosa, zbog autogola njihovog fudbalera u 86. minutu

  • 1

Atina je u neverici! Nezadovoljni lošom partijom svog tima, koji je bio na rubu poraza, navijači AEK-a prekinuli su susret 29. kola Superlige Grčke, koji je njihov tim igrao protiv Pantrakikosa.

Nemile scene viđene su u 86. minutu meča, koji je verovatno odlučivao putnika u drugu ligu, s obzirom na to da su oba tima imala 30 bodova, s tim što su gosti ipak bili stepenik iznad opasne zone zbog bolje gol-razlike.

Gosti su, pri rezultatu 0:0, poveli iz jedne bezazlene prilike autogolom Bugaidija, što je jednostavno bio okidač za navijače AEK-a, koji nisu mogli da se pomire sa verovatnim ispadanjem iz lige, te su odlučili da prekinu meč.

Igrači Pantrakikosa nisu pošteno uspeli ni da se raduju, a već su morali, zajedno sa fudbalerima AEK-a, da beže u svlačionicu. Sukobi su kasnije nastavljeni i na ulicama Atine.

Odluka o posledicama ovog prekida biće naknadno doneta, ali nema sumnje da za AEK sledi veoma turbulentan period.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U Neverici

    15. april 2013 | 09:40

    Atina u neverici!?!?!? Ovakve stvari se dogadjaju nekoliko puta u sezoni prvenstva Grcke, a Atinjni ovakve i slicne izlive huliganizma vidjaju skoro svake nedelje na fudbalu, basketu, odbojci, cak i u duelima mladjih kategorija. Ovo je sasvim obican vikend u Atini, nikakva stvar za nevericu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA