INTERNET RAT: Novo ismevanje Nadala, Gasola i Kontadora (VIDEO)

Francuska TV stanica "Kanal +" lansirala još provokativniji spot u kojem španske sportiste proziva za doping

  • 0

Ovo je već ozbiljno! Francuzi nastavljaju hajku protiv španskih sportista. Internet rat koji traje već nekoliko dana je dobio novo poglavlje.!

Već neko vreme iz Francuske stižu sve glasnije sumnje u regularnost rezultata španskih sportista i klubova. Kontroverzni Janik Noa je prvi izašao u javnost sa takvim tvrdnjama, ali je brzo "poklopljen". Međutim posle otkrića o suspenziji španske biciklističke zvezde Alberta Kontadora, teoriju o dopingu Španaca dobija sve više pristalica. Ugledna francuska TV kuća "Kanal +" je napravila sarkastičan animiriani film o dopingu Španaca, koji je izazvao dosta polemika. Španska javnost je načisto pobesnela posle ove egzibicije francuske televizije i čak su najavljene i neke tužbe. Oglasio se i "prozvani" Rafa Nadal koji je otišao u drugu krajnost i pružio javnu podršku dopingovanom Kontadoru.  

Ni to nije kraj fransuko-španskog internet rata. "Kanal +" je odgovorio još provokativnijim videom. Napravili su parodiju koristeći lutke sa likovima Nadala, Kontadora, Gasola i Kasiljasa koji pevaju špansku himnu i hvale se dopingom!

Evo kako izgleda kratak prevod video parodije na račun Španaca:

"Animirani Kontador" u video klipu kaže: "Koristim krv bika. Živela Španija!!!".

"Gasol" dodaje: "Ja sam kralj EPOA (čuvena doping droga, prim.aut. ), živela Španija !!!"

Uključuje se "Nadal": "Imam 15 litara krvi za transfuziju u firižideru. Živela Španija!!!"

Opet se čuje lutka Kontador: "Brži sam od motora! Živela Španija!!!"

Na kraju se "oglašava" i "Kasiljas": "Spremniji sam od Žani Longo (francuska legendarna biciklistkinja prim.aut.). Živela Španija!!!"

Na kraju se video završava španskim poklikom "Ole" i poređenjem čuvene Da Vinčijeve "Mona Lize" i novootkrivene kopije ove slike koja je nedavno otkrivena u Španiji. 

Posle ovog prevoda i pogledanog klipa, valjda vam je jasno što su Španci pobesneli zbog ovog video klipa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA