Šestica Bajerna i šou Gomeza za plasman u finale kupa! (VIDEO)

Gigant iz Minhena u završnici dotukao Volfsburg i slavio 6:1, uz het-trik Marija Gomeza, koji je u igru ušao u 77. minutu (!)

  • 0

Fudbaleri Bajerna nastavljaju sa pobedama  na svim frontovima i ako ovako nastave, tripla kruna, prva u istoriji giganta iz Minhena, nije nedostižna. Bavarci su u polufinalu Kupa Nemačke demolirali Volfsburg 6:1 i čekaju u finalu pobednika drugog para Štutgart-Frajburg, koji će svoj meč odigrati u sredu.

Bajern je već osvojio 23. prvenstvenu titulu, plasirao se u polufinale Lige šampiona i još je u igri da postigne ono što ni slavnoj generaciji Bekenbauera i Gerda Milera nije pošlo za rukom.

Od Volfsburga se nije ni očekivalo da zaustavi moćnu Bavarsku mašineriju, gosti su se tokom prvih 45 minuta solidno držali, pošto se na odmor otišli sa samo 2:1 za Bajern, koji je poveo preko Mandžukića u 17. minutu, da bi prednost duplirao Roben u 35. minutu, a tračak nade autsajderima dao je pogodak Dijega u 45.

Kada je Šaćiri u 50. minutu povisio na 3:1, bilo je jasno, ako nije bilo ranije, da od senzacije naće biti ništa, ali ono najbolje tek je usledilo u samoj završnici meča.

Mario Gomez ušao je u igru u 77. minutu umesto Mandžukića i do kraja zabeležio het-trik golovima u 80, 83. i 86. minutu.

POLUFINALE KUPA NEMAČKE:

Bajern - Volfsburg 6:1

(Mandžukić 17, Roben 35, Šaćiri 50, Gomez 80, 83, 86 - Dijego 45)

Sreda:

Štutgart -Frajburg 20.30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA