HUMANOST: Slikari pomažu Zvonku Milojeviću!

Agencija za obrazovanje ''Kodeks'' i Udruženje likovnih stvaralaca ''Đura Jakšić'' organizuju humanitarnu akciju kako bi se prikupila sredstva za pomoć u lečenju nekadašnjeg golmana Crvene zvezde

  • 2

Akcija pomoći nekadašnjem golmanu Crvene zvezde Zvonku Milojeviću se nastavlja. Tim povodom u Požarevcu će 15. maja biti održana aukcija slika sa koje će sav prihod ići na Zvonkovo lečenje za koje mu je potrebno oko 1.000 evra mesečno.

- Pozivamo sve slikare iz Srbije da poklone neko svoje delo za majsku aukciju kako bismo svi zajedno pomogli Zvonku u njegovom lečenju - istakla je Snežana Milošević, direktorka agencije ''Kodeks'', jednog od organizatora aukcije, uz Udruženje likovnih stvaralaca ''Đura Jakšić''.

Podsetimo, Milojević je ostao paralizovan posle teške saobraćajne nesreće 15. novembra 2007.godine u Nemačkoj, kada se iz Belgije vraćao za Srbiju.

Pored Anderlehta i Lokerena, za koje je branio, Milojević je najdublji trag ostavio u Zvezdi, gde je debitovao sa samo 17 godina. Ostaće upamćen i po tome što je branio u jednom od najznačajnijih mečeva srpskog fudbala, Crvena zvezda - Kolo Kolo 3:0, za titulu klupskog prvaka sveta 1991. godine u Tokiju.

Pošto osiguranje ne pokriva troškove lečenja, a Zvezda više nije u mogućnosti da mu pomaže, legendarnom golmanu je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje i ljubitelja sporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TIHOMIR

    18. april 2013 | 17:23

    MOLIMO DA SE OTVORI ŽIRO RAČUN ZA ZVONKA MILOJEVIČA I DA GA OBJAVITE U TELEGRAFU DA SE POMOGNE BIVŠEM GOLMANU ZVEZDE HVALA

  • TIHOMIR

    18. april 2013 | 15:27

    OBJAVITE ŽIRO RAČUN ZVONKA MILOJEVIČA DA SE MOŽE UPLATITI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA