TERZIĆ: A što Zvezda ne bi srušila Karadžića?

Predsednik OFK Beograda nije zainteresovan da predvodi akciju svrgavanja prvog čoveka FSS, ali smatra da sadašnja uprava kluba sa "Marakane" ima dovoljno razloga da preduzme taj korak

  • 2

Predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić ocenio je da ne treba on da bude "kolovođa" u svrgavanju Tomislava Karadžića sa čela Fudbalskog saveza Srbije, već da bi najprirodnije bilo da se tog posla lati Crvena zvezda.

Terzić je u poslednje vreme privukao pažnju sportske javnosti navodnim slanjem mejlova čelnicima superligaša, što je okarakterisano u medijima kao početak kampanje protiv Karadžića.

- Čitam iz dana u dan šta kažu klupski funkcioneri i vidim da su svi nezadovoljno trenutnim stanjem u srpskom fudbalu. Moram da naglasim da ja nisam zainteresovan da predvodim akciju svrgavanja Tomislava Karadžića. Ako neko treba da da inicijativu za promene kroz institucije FSS, onda je to Crvena zvezda - rekao je Terzić "Kuriru", i odmah obrazložio:

- Zvezdini navijači već godinama protestuju protiv Karadžića. Pre nekoliko dana i sportski direktor je rekao da bi bilo dobro kad bi se Karadžić sam povukao. Pa zašto onda oni ne bi pokrenuli akciju za promene - upitao se prvi čovek "romantičara".

- Ova uprava Crvene zvezde, za razliku od prethodne, ima realnu moć da zatraži odlazak Karadžića. Mnogo je nazdovoljnih, jer FSS funkcioniše po zastarelim principima. Propuštamo četvrto veliko takmičenje, a nudi nam se odgovor "sve je u redu". Ko normalan veruje da je sve u redu - rekao je Terzić, i još jednom ponovio da ga ne zanima da li je selektor Siniša Mihajlović prisustvovao polufinalnoj utakmici nacionalnog kupa između OFK Beograda i Jagodine.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    19. april 2013 | 14:07

    Ako nisi zainteresovan ( a znamo da jesi), zasto stalno potenciras Karadzicevo smenjivanje. To treba neko drugi da pokrene, da bi ti bio predsednik.

  • Milan

    19. april 2013 | 16:01

    Terzicu,malo postovanja prema Karadzicu tj ti jos treba da ucis Pazova je referenca Karadzica a tvoja???...ps budi sportista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA