MEGA PONUDA SITIJA: Kavani postaje najplaćeniji igrač na Ostrvu?

Aktuelni šampion Engleske spreman je da ponudi Urugvajcu nedeljnu platu od 256.000 funti, što bi napadača, po primanjima, postavilo ispred Karlosa Teveza i Vejna Runija

  • 1

Izgleda da je Mančester siti spreman za veliku rekonstrukciju tima kako bi trofej, koji će ove sezone sasvim sigurno završiti u rukama gradskog rivala Junajteda, vratio u svoje vitrine. Kako prenose engleski mediji, ''građani'' žele da Edisona Kavanija učine najplaćenijim fudbalerom u Engleskoj, uz godišnja primanja od 13,3 miliona funti.

Siti je navodno već blizu završetka pregovora sa Urugvajcem oko ličnih uslova. Prema dogovoru, njegova nedeljna primanja, uključujući bonuse i premije, trebalo bi da iznose oko 256.000 funti. time bi Kavani, po visini primanja, premašio Sitijevog Karlosa Teveza i Junajtedovog Vejna Runija, koji primaju oko 250.000 funti nedeljno.

Zainteresovanost za Kavanijem pokazao je i PSŽ, ali u Sitiju najviše strahuju od ponude Reala, koji je igraču spremanda ponudi manji ugovor, ali veće bonuse. Takođe, i sam Kavani je navodno više sklon Madridu nego Mančesteru.

Urugvajac je ugovorom za Napoli vezan do 2017. godine, ali ono što raduje Siti jeste klauzula od 52 miliona funti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neca

    20. april 2013 | 13:27

    Nisam navijač Sitija,ali Aguero i Kavani je ubojit napad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA