PLANETA SE RUGA SUAREZU: Ljudožder sa Enfilda (FOTO)

Svetski mediji i foto-reporteri nesportski potez Urugvajca, koji je ujeo Branislava Ivanovića, predstavili serijom smešnih fotografija

  • 1

Urugvajac Luis Suarez, fudbaler Liverpula, našao se na meti medija nakon što je ugrizao kapitena reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića na meču koji je odigran u nedelju na Enfildu.

Kreativni foto-reporteri i novinari odmah su napravili seriju fotografija kojima su predstavili Suareza.

Slike su komične, počev od one čuvene na kojoj Suarez nosi masku Hanibala Lektora, poznatog ubice ljudoždera iz filma "Kad jaganci utihnu" pa sve do sprdnji na slikama gde mu je stavljena kragna za pse kako ne bi mogao nikoga da ugrize.

Oni kreativniji su išli još dalje pa su napravili foto-montažu kako normalni ljudi vide Baneta Ivanovića, a kako ga vidi Luis Suarez, kao sendvič ili gomilu kotleta.

Takođe, na udaru se našao i kapiten reprezentacije Srbije koji je na jednoj slici stavljen na kutiju sa žitaricama poznate marke "Kelodžis" pod imenom "Elbov kranč", što u prevodu znači hrskavi lakat.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA