Putin bira predsednika Zvezde

Premijer Rusije postao je jedan od 111 počasnih članova Crvene zvezde prilikom prošlogodišnje posete "Marakani"

  • 1

Bliže se izbori u Crvenoj zvezdi, a priliku da od 26. do 28. maja glasa za novog predsednika "crveno-belih", među nešto manje od 10.000 članova, imaće i Vladimir Putin.

Premijer Rusije postao je počasni član Crvene zvezde prilikom prošlogodišnje posete "Marakani". Putin je jedan od 111 počasnih članova kluba, a društvo mu pravi i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Pored njih dvojice, na spisku se nalaze i igračke i trenerske legende kluba, kao i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i umetnosti.

Na spisku "regularnih" članova nalazi se 9446 imena punoletnih članova kluba iz svih krajeva sveta – od Aljaske do Australije.

Do sada niko nije istakao kandidaturu za mesto prvog čoveka Crvene zvezde, pa ni sadašnji predsednik Vladan Lukić, a krajnji rok za to je 20 dana pre početka izbora, dakle 6. maja, na Đurđevdan.

(Foto:crvenazvezdafk.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aršavin za Putina, Kiriljenko za Prohorova | Telegraf - Najnovije vesti

    11. februar 2012 | 14:20

    [...] Vlada Budala odveo policiju do BojovićaPolitikaArkanov pištolj ispred Dačićevog kabineta!FudbalPutin bira predsednika ZvezdeHi-TechSUPERMENI: Šest ljudi sa supermoćima (2. deo) (VIDEO)SrbijaSrbi ne mare za štednju struje [...]

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA