JSL: Zvezda slavila na ''mišiće'', uz sramotnu igru tokom celog meča!

  • 0

Crvena zvezda nastavila je pobednički niz! Iako nisu blistali u meču protiv Donjeg Srema, crveno-beli su uspeli da dođu do šeste uzastopne pobede i priđu Partuzanu na samo bod zaostatka - 1:0. Strelac gola odluke bio je Nikola Mikić u 58. minutu posle odličnog centaršuta Milijaša.

Imali su crveno-beli i dosta sreće u ovom meču s obzirom na to da je Donji Srem propustio dve odlične prilike. Prvu u 47. minutu kada je Bajković odlično intervenisao, a drugu na samom kraju meča kada je Damnjanović propustio zicer.

Zvezda je od samog početka krenula silovito. Milunović je imao šansu već u 5. minutu, ali pored gola. Pokušavali su crveno-beli igrom preko bokova da urade nešto više, međutim to nije donosilo rezultate. Gosti su uspeli da se oslobode pritiska i umrtve igru što im je u potpunosti odgovaralo.

Pokušavao je Sa Pintu da razdrma ekipu pored aut-linije, Kasalica i Milunović su menjali mesta na boku, ali ni to nije urodilo plodom. Koliko je zvezda bila apatična i spora govori činjenica da u prvom delu nisu uputili nijedan šut ka golu. Umalo gosti nisu došli do velike prilike u 40. minutu kada je pogrešio Spajić, ali je Mikić uspeo da otkloni opasnost.

Gosti su imali idealnu priliku da povedu već u 47. minutu. Škorić je izašao pred Bajkovića koji je odlično intervenisao i spasio svoj tim. Kazna je stigla deset minuta kasnije.Posle kornera s leve strane lopta se odbila do Milijaša, koji je uputio centaršut i u pet metara pronašao usamljenog Mikića, koji se samo poklonio i konačno matirao Belića.

Bez obzira na to što je njegov tim uspeo da postigne pogodak Portugalac je u 61. minutu ubacio Mudrinskog umesto Daude i tražio od svojih igrača još veću ofanzivu. Međutim, Zvezdina uspavanka se nastavila što su gosti umalo iskoristili u nadoknadi vremena, ali Damnjanović nije uspeo da iskoristi zicer. Zvezda je bila primorana da se brani na ''Marakani'' što su i uspeli, iako su na kraju ispraćeni salvom zvižduka.

TOK MEČA:

1 - 15. minut - Zvezda je silovito krenula od samog početka. Već u 5. minutu Milunović je šutirao, ali zamalo pored gola. Pokušali su gosti da naprave akciju u 12. minutu koju je sprečio Vešović. samo par minuta kasnije gosti su se našli u ofsajdu.

16 - 30. minut -Posle centaršuta Vešovića u 18. minutu, fudbaleri Zvezde su reklamirali igranje rukom u kaznenom prostoru Donjeg Srema, ali je igra nastavljena. Probudili su se i navijači, viđena je prva bakljada na Severu u 23. minutu. Igrao se 27. minut kada je Milijaš izveo slobodan udarac, a pokušao Petković.  Umalo vođstvo domaće ekipe u 29. minutu. centrirao je Petković, lopta dobila čudnu putanju, ali je belić uspeo da izbaci u korner.

31. - 45. minut - Odlično se Donji Srem brani. Zvezda za pola sata nije uspela da uputi udarac u okvir gola.Lopta uglavnom na sredini terena, dosta nepovezana igra oba tima. Lopte se gube bez prekršaja, na loše pasove. Pokušao je Milijaš u 34. minutu, ali pored gola. Nešto kasnije i Milunović je bio neprecizan. Grešku Spajića u 40. minutu uspeo je da ispravi Mikić i otkloni opasnost. korner za Zvezdu u 43. minutu. Međutim, bez promene rezultata.

DRUGO POLUVREME:

45. minut- Na samom početku drugog dela stoprocentna šansa za goste, ali je šut Miladinovića odbranio Bajković.

58. minut - GOOOOLLLL. Crvena zvezda vodi. Strelac je Nikola Mikić posle centaršuta kapitena Milijaša.

61. minut - Izmena u Zvezdi, Mudrinski menja Daudu.

62. - 75. minut - Dobra šansa za Zvezdu. Petković je prošao sa leve strane, uputio nizak centaršut, ali ispred Mudrinskog reagovao je jedan defanzivac gostiju i otklonio opasnost.

78 - 90. minut - Mlak udarac Milijaša u 78. minutu bez većih problema je ukrotio Belić. Gosti su imali sjajnu priliku u 89. minutu. Pogodili su stativu, ali je na kraju ipak bio ofsajd. Samo minut kasnije sjajna prilika za Damnjanovića koji se spetljao i ostalo je 1:0.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Petković, Spajić, Mikić, Vešović, Garido, Milijaš, Kadu (Milivojević), Milunović, Kasalica (Mladenović), Dauda (Mudrinski).

DONJI SREM: Belić, Josimov, Vukobrat, Prljević, Krunić, Škorić (Urošević), Janković, Čordašić, Damjanović, Terzić, Miladinović (Lakić - Pešić).

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA