Suarez odbio da pružu ruku Evri (VIDEO)

Kontroverzni Urugvajac prvi put se susreo sa Evrom posle kazne od osam mečeva, a njegov gest iznervirao je i golmana Mančestera De Heu.

  • 0

Ipak nije bilo sportskog pozdrava! Grub gest urugvajskog internacionalca Luisa Suareza, koji nije pružio ruku Patrisu Evri tokom pozdravljanja ekipa, obeležio je početak meča Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula.

Posle pauze od osam utakmica zbog rasističkih uvreda protiv Evre, Suarez se danas vratio na teren, ali je odbio da mu pruži ruku tokom pozdravljanja uoči meča.

Evra je bio vidno pogođen ovim gestom, a golman Mančester junajteda De Hea  na to je reagovao tako što je Suarezu odgurnuo ruku, ne želeći da se sa njim pozdravi.

Sličan gest tokom zvaničnog pozdravljanja bio je viđen pretprošle godine, kada je Vejn Bridž odbio da pruži ruku Džonu Teriju, koji je navodno bio u vezi sa njegovom suprugom.

Fudbalska asocijacija Engleske je zbog problema ovakve vrste pre dve nedelje donela odluku da nema rukovanja uoči meča između Čelzija i KPR kako bi se izbegao incident između Terija i Antona Ferdinanda.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA