REMI PARTIZANA U NOVOM PAZARU: Zvezda kaska samo dva boda! (VIDEO)

Sve je otvoreno pred finiš prvenstva pošto je Partizan odigrao nerešeno sa Novim Pazarom 0:0 u poslednjem meču 25. kola JSL

  • 4

Dva boda je Partizan ispustio u Novom Pazaru. Dva boda iznosi prednost aktuelnog šampiona nad večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Crno-beli odigrali su nerešeno 0:0 sa Novim Pazarom u poslednjem meču 25. kola Jelen Super lige, i tako u potpunosti otvorili pitanje šampiona pet kola pred kraj Jelen Super lige! Ne tako davno, bilo je komfornih +11. Zvezda je prikazala neubedljivu igru dan ranije, ali je ipak savladala Donji Srem.

Imao je Partizan inicijativu, dve prečke, pa i sreće kod opasnih šuteva Novopazaraca, ali nesavldaiv bio golman domaćih Đogatović.

Golova nije bilo, ali ružnih scena jeste. Toliko da je malo falilo da se meč uopšte ne nastavi!

Predvidela je uprava novopazarsk0g kluba iz kog razloga nije bilo poželjno da "grobari" organizovano dođu na utakmicu. "Kosovo je sused Srbije" i nacionalističke uvrede su se orile sa tribina dok na istočnu tribinu, oko desetog minuta, nisu ušli navijači crno-belih. I to je propraćeno zvižducima i povicima "Ubij 'grobara'", a ni u nastavku nije bilo fer i korektnog navijanja.

Podsetićemo da je FSS, kao jedan od načina borbe protiv huliganizma, uveo da se na utakmicama prvi put sa razglasa čuje upozorenje zbog nedoličnog navijanja, a ukoliko se to nastavi, meč će biti prekinut na 15 minuta, kada će igrači i sudije otići u svlačionice. Ukoliko se proceni da se uslovi za igru nisu popravili ni posle toga, utakmica će biti trajno prekinuta.

Što se dešavanja na terenu tiče, Partizan je bio bliži golu, pogotovo u prvom poluvremenu, a najbolju je priliku imao Ninković iz slobodnog udarca kada je pogodio prečku.

Mnogo uzbudljivije je bilo u nastavku, oba tima su jurišali na gol. Briljirali su golmani Stojković i Đogatović, a kapiten crno-belih Ilić je uspeo da sa linije "skine" loptu i sačuva svoju mrežu. Žaliće Partizan za još jednom prečkom posle pokušaja glavom mladog Mitrovića.

Novi Pazar je došao do vrednih bodova za opstanak, a Partizan će u četvrtak protiv Radničkog iz Niša morati da osigura pobedu ukoliko misli da spašava šanse za titulu pre nego što na red dođe "večiti derbi".

Utakmicu je obeležio i povratak Lazara Markovića, koji je na teren ušao umesto Ninkovića na startu drugog poluvremena.

TOK MEČA

5. minut - Ninković bezopasan iz slobodnog udarca. D0sta prekršaja na otvaranju utakmice.

7. minut - Ponovo Ninkovićev šut, ali iz igre, zamalo preko gola.

Navijači Partizana su ušli na tribine stadiona, što je proprećeno zvižducima i nacionalističkim uvredama od strane domaćih navijača.

14. minut - Vidaković povukao obećavajuću kontru za domaće, ušao u kazneni prostor, ali je opasnost otklonio Ilić.

18. minut - Mitrović glavom šalje loptu iznad gola posle centaršuta Brašanca.

24. minut - PREČKA! Žuti karton za Bulatovića posle obaranja Ninkovića. Slobodan udarac na vrhu šesnaesterca, ali vezista pogađa mesto gde se spajaju prečka i stativa.

25. minut - Sudija nije svirao faul Pajovića nad Vidakovićem, pa su navijači Novog Pazara počeli sa incidentima - sa tribina su letele stolice i drugi tvrdi predmeti. Utakmica je prekinuta na nekoliko minuta.

29. minut - Samo što je utakmica nastavljena, pogođen je pomoćni sudija Milan Minić naočarima za sunce, tik iznad oka! Sudija Grujić razgovara sa delegatom meča, čeka se odluka da li će utakmica biti prekinuta.

33. minut - Utakmica je, po drugi put, nastavljena.

36. minut - Ninković ponovo šalje daleko loptu pored gola iz slobodnog udarca.

39. minut - Ilić izblokiran pred samim golom posle kornera, odmah potom i Pajović. Pritisak Partizana i dalje traje.

44. minut - Dobru šansu je imao Brašanac, koji nedovoljno dobro šutira glavom na centaršut Mitrovića, a potom upravo Mitrović loše šutira. Gosti i dalje deluju da su bliži golu.

45+6 - Stojković je spasio goste da prime gol u poslednjem napadu Novog Pazara. Rahmanović se prošetao kroz odbranu i šesnaestrac sa desne strane, a dodavanjem je Kecapu stvorio stoprocentnu šansu. U poslednji čas interveniše golman Partizana.

Kraj poluvremena.

46. minut - Lazar Marković na teren izlazi umesto Ninkovića, prvi put od 6. decembra. Već u prvom minutu je bio Partizan opasan posle polušaja Miljkovića glavom.

48. minut - Kojićev udarac sa vrha kaznenog zaustavlja Đogatović.

51. minut - Golman domaćih je ostao da leži na zemlji posle dueal sa Mitrovićem.

57. minut - Kakvu je šansu propustio Kecap da golom finizuje odličnu kontru domaćih, ali na kraju se izblamirao sebičnim šutem pored gola Stojkovića.

61. minut - Sve uzbudljivije na meču! Vasiljević je posle kornera pokušao glavom, ali je heroj bio Saša Ilić koji je sa linije skinuo loptu!

Četvrti sudija Mihajlović je ispolivan sa tribine dok se raspravljao sa igračima Partizana.

70. minut - Mutavdžić glavom poslao loptu pored gola gostiju.

73. minut - NOVA PREČKA ZA PARTIZAN! Debitant Andrija Živković odlično centrirao Mitroviću ispred gola, ali je napadač plasira na prečku.

79. minut - Opet golman Đogatović čuva svoju ekipu odličnom intervencijom posle Kojićevog šuta.

83. minut - Po zemlji je šutirao Ivanov iz slobodnog udarca, ali je to sprečio živi zid domaćih koji su poveli u kontru, ali se ista ipak završila ofsajdom.

89. minut - Posle gužve kod šesnaesterca Novog Pazara, dosuđen slobodan udarac za Partizan, koji je hteo da izvede Vladimir Stojković, ali su ga saigrači vratili na gol. Šutirao Ilić, ali opet nije bilo gola za crno-bele.

90+4 - Kraj utakmice!

NOVI PAZAR - PARTIZAN 0:0

Stadion: Gradski        Gledalaca: 4.000    Sudija: Danilo Grujić

NOVI PAZAR: Đogatović, Vasiljević, Lotinac, Vidaković, Kecap (od 81. Arifović), Stanić (od 53. Mutvadžić), Rahmanović (0d 75. Milić), Boljević, Bulatović, Vujović, Marković.

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Volkov, Pajović, Ivanov, Smiljanić, Brašanac (0d 63. A. Živković), Ilić, Ninković (od 46. L.Marković), Kojić, Mitrović.

TABELA: Partizan 58, Crvena zvezda 56, Vojvodina 49, Jagodina 43, Rad 40, OFK Beograd 35 Sloboda 33,  Radnički Niš 31, Spartak 31, Javor 29, Donji Srem 27, Novi Pazar 27, BSK 26, Hajduk 26, Radnički Kragujevac 24, Smederevo 12

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    28. april 2013 | 16:59

    ДЕЛИЈЕ УЗ "" НОВИ ПАЗАР" СМО ДАНАС СВИ, ЗГАЗИТЕ ГРОБАРЕ

  • Bracala

    28. april 2013 | 17:58

    Delije nikada nece biti uz Novi Pazar.

  • zoran

    28. april 2013 | 23:28

    dobar tim +trener laik /plus arogantan,pun sebe i egoista/ = totalni neuspeh koji je za ginisovu knjigu, a pored toga ima i Djurica za predsednika, takozvani navijaci gde je vasa reakcija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA