PAZARCI: Veći je skandal bilo suđenje od navijača?!

Iz novopazarskog superligaša poručuju da su se detaljno pripremili za organizaciju utakmice, apelovali na pristalice kluba da se smire, ali da ne može sve da predvidi

  • 2

Portparol fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać kaže da je klub učinio sve da na meču sa Partizanom ne bude incidenata, ali dodaje da je nemoguće predvideti baš sve faktore na utakmici visokog rizika. On je istakao da je to što su navijači dva puta prekidali meč sa "crno-belima" i bacali topovski udar sa ekserima bilo samo zbog tendencioznog suđenja prvog arbitra.

Mečevi Novog Pazara na domaćem terenu su uvek na ivici incidenta navijača tokom cele sezone u Superligi, a klub je u više navrata disciplinski kažnjavan od strane FSS.

- Kad su u pitanju navijači, nijedan veći incident se nije desio. Najveći skandal je bilo tendenciozno suđenje glavnog arbitra, koji je nakon dva prekida koji su izazvali naši navijači shvatio da ne može da sudi na način na koji sudi drugim ekipama u Srbiji protiv Partizana.

- Mi smo se detaljno pripremili za meč, obavili razgovore sa pripadnicima organa reda, održali sastanke sa redarima, ali jednostavno neke stvari ne možete da predvidite. Utakmica je bila bitna i za Partizan i za nas i zato je tenzija bila velika.

NAVIJAČI SU PRVO REKLI DA NE DOLAZE!

- Navijači su najpre rekli da neće doći na utakmicu, ali su se u poslednjem trenutku pojavili i zauzeli severnu tribinu. Mi smo apelovali na njih više puta preko oficijelnog spikera, ali kao što sam rekao - ne mogu sve stvari da se predvide. Nažalost, to je fudbal u Srbiji.

- Fudbalski klub "Novi Pazar" je od početka sezone drastično kažnjavan, ali se u poslednje vreme uopšte ne pominjemo u medijima niti na disciplinskim sastancima FSS. To je zasluga novog rukovodstva. Videćmo šta će biti sada, na disciplinskim organima je da pogledaju snimak i izveštaj delegata i da uzmu sve okolnosti u obzir i donesu odluku.

- Nama su samo problematične utakmice sa Partizanom i Zvezdom i Vojvodinom, koja nam dolazi. Tako da će to biti teško za organizovati, ali daćemo sve od sebe da protekne u najboljem redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    30. april 2013 | 10:59

    Izbacio bih ja vas is lige. Pazarci na svaku utakmicu dolaze kao na politicki miting. .

  • nikolakrusevac

    29. april 2013 | 19:50

    tako je kad bi bilo vise takvih klubova, bila bi postenija liga...fudbal se igra zbog navijaca, publike a ne za sudije, fss i pojedince.... odbranili ste cast fudbala...svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA