Obradović u Istanbulu pije kafu s predsednikom Fenerbahčea

Aziz Jildirim, prvi čovek istanbulskog Sportskog društva i najtrofejniji košarkaški trener u Evropi, nekada selektor naše zemlje, sastali su se u Carskoj palati (Top Kapi)

  • 0

Prema informacijama koje stižu iz Istanbula, jedan od najboljih košarkaških trenera Željko Obradović "pije kafu" sa Azisom Jildirimom, predsednikom Sportskog društva Fenerbahčea.

"U Carskoj palati pregovaraju Aziz Jildirim i Obradović..."

Željko Obradović, koji je 13 godina trener Panatinaikosa, ove sezone nije radio, a spekulacije o njegovom sledećem klubu počele su da se šire još prošlog leta. CSKA, Barselona i Fenerbahče su samo neke od potencijalnih ekipa koje su se raspitivale o njegovom zdravlju. U stvari, sve vreme su najglasnije bile one koje su se ticale upravo tima s Bosfora, koji je tokom sezone smenio Simonea Pjaniđanija.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da će Džo Dumars, jedan od glavnih ljudi Detroit Pistonsa, u Londonu pokušati da Žoca nagovori da postane prvi strani trener u NBA ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA