PRVI TRENING RAŠOVIĆA: Ovaj tim je sposoban za odbranu titule! (FOTO)

Novi šef struke "crno-belih" u dobrom raspoloženju održao uvodni trening sa ekipom... Očekuje dosta navijača na svom debiju u četvrtak protiv Radničkog u Humskoj. "Mitrović i Šćepović nisu imali poseban režim, vidim da imaju odličnu komunikaciju"

  • 0

Spremni, nasmejani, sa novim trenerom, izašli su fudbaleri Partizana na jutarnji trening u utorak. Kao da nemaju seriju kikseva iza sebe.

Promena šefa struke pozitivno je delovala na fudbalere, to je evidentno bilo već oko 10 sati, kada su izašli na teren Sportskog centra "Teleoptik".

Poslednji se pojavio 40-godišnji Vuk Rašović, koji je pre manje od 24 časa promovisan u novog trenera, koji za zadatak ima samo jedno - odbranu titule.

- Ova grupa sposobna je da ponavlja uspehe koji su aktuelni proteklih pet godina.

- Prvo što sam pre treninga rekao je da moraju bez pogovora da isvršavaju moje zahteve - rekao je okupljenim novinarima na plus 30 stepeni novi šef struke "crno-belih".

Nekada kapiten i štoper "crno-belih" bio je vrlo raspoložen tokom sat i po treninga, hvalio igrače, prekidao igru na dva gola kako bi sugerisao na greške... Utisci su mu, kaže, i te kako pozitivni.

- Pozitivni su, možda i jer znam većinu igrača ovde. Radićemo i po podne, kao i sutra, kako bi što spremniji dočekali meč protiv Radničkog.

Debi u četvrtak bi, prema Rašoviću, mogao da obeleži i masovan dolazak navijača, za koje se nada da će doći u Humsku.

- Očekujem dosta publike! Pozitivno sam iznenađen kako je prihvaćena informacija da sam novi trener. Poznajem neke od navijača, siguran sam da prepoznaju moju energiju.

Zanimljivo je da je jednu od prvih čestitki Vuku uputio njegov nekadašnji mentor Aleksandar Stanojević.

- Zvao me je Sale kad je saznao i poželeo mi svu sreću, kao i klubu - rekao je Rašović.

Novi strateg "crno-belih" osvrnuo se i na sukob dvojice napadača Mitrovića i Šćepovića, a sugerisao je i u kojoj formaciji će igrati.

- Mitrović i Šćepović nisu imali poseban tretman zbog sukoba, a vidim da već danas imaju odličnu komunikaciju.

Pred debi protiv Radničkog u Nišu Rašović je najavio svoju omiljenu formaciju.

- Od danas igramo 4-4-2 - rekao je Rašović, i nastavio u dahu:

- Mi naše ciljeve moramo da ostvarimo na terenu, ali i kako bi publika odlazila zadovoljna sa stadiona, jer želimo da svaki put dođe još više navijača.

Novinare je interesovalo da li će vršiti neke drastičnije promene u sastavu u odnosu na Vermezovićev.

- U ovom timu u rotaciji je 14-15 igrača isprofilisanih i to ostaje tako za sada.

- Karakteriše nas napadačka i pas igra, a više ćemo morati da radimo na presingu - zaključio je izlaganje posle prvog trenera Vuk Rašović.

(S. M/Foto. M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA