PROPUŠTA FINALE? Gece pauzira nekoliko nedelja!

Sjajni vezista Borusije zbog povrede butnog mišića napustio polufinale Lige šampiona protiv Reala posle nepunih 15 minuta i neizvesno je kad će ponovo biti spreman

  • 0

Jedan od najboljih igrača Borusije Dortmund Mario Gece mogao bi da propusti finale Lige šampiona zakazano za 25. maj na "Vembliju". Sjajni ofanzivni vezista zbog povrede butnog mišića morao je da napusti revanš meč polufinala u Mardridu protiv Reala posle nekih 13 minuta i očekuje ga nekoliko nedelja oporavka, minimum tri, tvrde nemački mediji.

Borusija je poražena u Madridu sa 2:0 u dramatičnoj završnici, ali plasirala se u finale zbog pobede u prvom meču (4:1) i čeka rezultat drugog polufinala u kojem se sastaju Barselona i Bajern. U prvom meču u Minhenu Bajern je slavio sa 4:0 i skoro je siguran učesnik finala, tako da će, najverovatnije, prvi put o najboljem u Evropi odlučivati dva nemačka tima.

Gece je u dosadašnjem delu sezone odigrao 44 utakmice i postigao 16 golova za Dortmund, a ako se ipak pojavi u finalu, nastupiće protiv budućih saigrača jer je već dogovorio prelazak u Bajern, a Dortmund će primiti kompenzaciju od 37 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA