IZNENAĐENJE? Murinjo menja Fergusona?

Za razliku od kladionice "Paddy Power", koja favorizuje Portugalca, najveća i najpoznatija na Ostrvu "William Hill" ispred Murinja (2,50) stavlja Dejvida Mojesa sa kvotom 2,20

  • 0

Trener Evertona, Dejvid Mojes, koji se od pre nekoliko dana u engleskim medijima predstavljao kao pomoćnik sir Aleksa Fergusona, koji je u sredu potvrdio odlazak u penziju, sada nije prvi kandidat da ga zameni na klupi. Ekspresna reakcija najvećih kladionica sugeriše da je Žoze Murinjo prvi kandidat sa kvotom 2,20!

Mojes je drugi i ukoliko biste se kladili da će on sesti na klupu "đavola", za 100 uloženih dinara dobili biste 250. Daleko iza su Jirgen Klop (11.00), Rajan Gigs (26.00), Ole Gunar Solskjer (26.00), pa i Pep Gvardiola (36.00). U ovom antepostu se nalaze imena skoro svih najboljih trenera sveta...

Za razliku od kladionice "Paddy Power", najveća i najpoznatija na Ostrvu William Hill ispred Murinja (2.50) stavlja Dejvida Mojesa sa kvotom 2,20.

Međutim, u Evertonu insistiraju na jednoj stvari:

- S našim klubom još niko nije kontaktirao u vezi sa odlaskom Mojesa na klupu Mančester junajteda umesto sir Aleksa Fergusona. Iskreno, mislim ni da neće, pošto verujem da bi navijači na "Old Trafordu" više voleli da sedi Murinjo od Mojesa - rečeno je na "Gudison parku".

Opet, važno je spomenuti da trener Mojes ugovor sa "karamelicama" ima do kraja ove sezone i da je sam nekoliko puta rekao da o opcijama neće pričati ništa pre kraja Premijer lige. Podsetimo, Dejvid Mojes na klupi Evertona sedi od 2002. godine.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA