ATRAKTIVNA "FIRMAŠICA" U SUZAMA POSLE FINALA: Pas nije mogao u Humsku! (FOTO)

U pitanju je bivša portparolka Vojvodine Ivana Smiljanić, koja od 2010. godine na dan finala Kupa Srbije svog Medu šeta po gradu. "Konačno sam skinula kostim i štikle i mogla da ludujem na Severu, ali i da na kraju plačem kao malo dete"

  • 4

Iz Novog Sada je u Beograd krenulo čak 11.000 navijača Vojvodine, koji su na stadionu Partizana podržali svoj klub u borbi za trofej Kupa Srbije protiv Jagodine.

Sa njima je krenula i "navijačica sa psom", devojka koja je pod punom navijačkom opremom na sebi i njenom zlatnom retriveru privukla pažnju na društvenim mrežama.

Na simpatičnoj fotografiji su nekadašnja portparolka Vojvodine Ivana Smiljanić i njen Meda.

- Da, da to sam ja. Rekli su mi da je fotografija dospela na Tviter - kroz smeh započinje razgovor za Telegraf Ivana.

- Tako ga šetam evo već treću godinu. Prvi put sam to uradila pred finale Kupa 2010. godine. Ceo dan sam provela šetajući njega tako u duhu finala. Videla sam čoveka kako slika i zaledila se jer mi je bilo tako smešno, nisam znala da mi je baš reporter slikao.

Meda ipak nije mogao na stadion Partizana.

- Baš zato što ga ne bi pustiti na stadion, ceo dan pre finala bio je posvećen njemu. Šetao se on tako već mesec dana, ali smo pred finale pozivali Novosađane da dođu u Beograd. Živeli smo za to finale i to da 11.000 navijača dođe na utakmicu. Medu sam vratila  oko pet sati u stan i poletela na utakmicu - rekla je Smiljanićeva, i iskreno dodala:

- Bila sam na Severu sa najvatrenijim navijačima, skakala sam tamo sa njima. Do sada sam morala kao zvanično lice da sedim u loži u štiklama i kostimu, i dočekala sam taj trenutak da skačem kao luda.

Na kraju je trofej odnela Jagodina, a Ivani je teško palo što se njen voljeni klub ni posle šestog finala Kupa Srbije nije vratio sa peharom u Novi Sad.

- Kao dete sam plakala. Bilo mi je toliko teško da nisam mogla da spavam od uzbuđenja, bila sam ubeđena da je Kup naš! Odložila sam svoj put zbog finala, ne bih mogla da podnesem da smo mi pobedili, a ja nisam tu.

Ivana je bivša portparolka jer u klubu nije od kraja prošle godine kada je predsednik Ratko Butorović napravio radikalan rez i smenio upravu.

- Nisam dobila otkaz, niti sam isterana iz kluba, jer svakako sam planirala neko vreme da promenim svoj način života. Ja sam svoj posao živela 24 sata. Ništa loše se nije desilo, poštujem sve ljude koji su u klubu, sa predsednikom Butorovićem imam sjajan odnos. Lepo smo popričali sad na otvaranju Akademije.

Smiljanićeva je u klubu bila od 2009. godine, a kako kaže, taj klub za nju predstavlja ceo njen život. Njen imidž je takav da samo pogledom na njene nokte vidite koliko je verna klubu.

- Vojvodinu volim iznad svega i ceo moj život je nekako kanalisan tako da budem deo nje. Odbijala sam poslove koji su bili mnogo bolje plaćeni, jer meni je grb Vojvodine na vizitki bio kao da sam našla lek za kancer. Niko mi nikad nije govorio "uradi to sa psom, obuci ga u dres, oboji nokte", to je sve bila moja želja - rekla je Ivana, koja će se u bližoj budućnosti distancirati od Srbije.

- Nisam trenutno zaposlena, želim da se malo sklonim iz zemlje. Posle svega, meni su satisfakcija mejlovi podrške ljudi koji poštuju to što sam radila. I to da kad Novosađani sretnu mene, pomisle na Vojvodinu. To je najviše što sam mogla da poželim. Žena može da bude u fudbalu, ali ne kao supruga fudbalera - završila je Ivana Smiljanić.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA