Da li je bio penal za Kragujevčane? (VIDEO)

Duel Stankovića i Petronijevića izazvao je reakciju navijača Partizana, Radničkog, ali i Zvezde...

  • 4

Mnogo će se pričati o meču u Kragujevcu! Naročito o detalju na 1:15 sekundi ovog klipa.

Bilo je 0:0, a Partizan u jeku napada, kada se na Čika Dači desila sporna situacija u kaznenom prostoru Partizana. Ruka Vojislava Stankovića bila je na igraču Radničkog Petronijeviću u trenutku kada se ovaj odlučio da padne.

Da, baš odlučio, jer čini se da je domaći fudbaler više gledao kako da iznudi penal, nego da uspešno završi akciju.

Da je kontakta bilo, nije sporno, ali da li i za jedanaesterac. Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac oštro je govorio o suđenju odmah posle meča.

Nema sumnje da je penal dosuđen od strane sudije Dejana Santrača, crno - belima bi bilo daleko teže da ostvare tri boda, jer je i pogodak Saše Ilića došao posle neubedljive igre Beograđana.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leka

    11. maj 2013 | 19:03

    Ma kakav bre crni penal!!!??? Zašto se uvek postavljaju ovakva pitanja kada igra Partizan!? Pa kako je Zvezda došla do tolikih bodova!? Novinari sram Vas bilo!

  • Boba

    12. maj 2013 | 09:07

    Pa ovaj pade kao da ga je pokosio brzi voz, a ne da ga je rukom odgurnuo. Kontakt je postojao ali ne dovoljno za KREC. Sudija je morao da da zuti karton za simuliranje a da je Petronijevic isao do kraja mozda bi i dao gol. Ovako mogu samo da zale za izgubljenu utakmicu...

  • Ralexic

    12. maj 2013 | 06:02

    PENALA NIJE BILO ALI KATSSTROFALNE IGRE BUDUCEG IZABRANOG SAMPIONA ZBEZDE I PARTIZANA JE BILO.SRAMOTA OD EKIPA KOJE SU DALE PREKO 100 GOLA DA OVAKO IGRAJU.CUDI ME KAKO STE SE I VI NOVINARI UKLJUCILI U HAJKU PROTIV CRNO BELIH I PODRZAVATE ULOGU VUCICA I DJURICA U DODELI TITULE CRVENOJ ZVEZDI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA